Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Αγωγή στον Βασίλη Τερλέγκα για 'χρωστούμενα' από την πρώην του

Αγωγή στον Βασίλη Τερλέγκα για 'χρωστούμενα' από την πρώην του


Αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ, διεκδικεί πρώην σύντροφός του από το Βασίλη Τερλέγκα, κατηγορώντας τον για «δανεικά κι αγύριστα»
Αντιμέτωπος στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην σύντροφό του θα βρεθεί ο Βασίλης Τερλέγκας. Τα «μαχαίρια» βγήκαν μετά το τέλος της σχέσης, με τη γυναίκα να υποβάλει αγωγή σε βάρος του λαϊκού τραγουδιστή διεκδικώντας χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης.

Η επί πέντε χρόνια φίλη του, όπως δημοσιεύει σήμερα το News 24/7, τον κατηγορεί για «δανεικά κι αγύριστα», καθώς -όπως λέει- από το 2003 έως το 2008, οπότε και έληξε η σχέση ο καλλιτέχνης της ... στοίχισε περίπου 10.000 ευρώ μόνο για τον καλλωπισμό του. Μέχρι, τότε το ζευγάρι ζούσε αρμονικά κάτω από την ίδια στέγη μοιράζοντας τα έξοδα, όπως συνήθως συμβαίνει.

Σύμφωνα με την ενάγουσα, ο δημοφιλής εγχώριος αοιδός, με καριέρα σε γνωστά στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της επαρχίας, το επίμαχο διάστημα απεκόμιζε ιδιαίτερο υψηλό μηνιαίο εισόδημα. Μάλιστα, όπως εξηγεί, ο Βασίλης Τερλέγκας «απολάμβανε το «μεσουράνημα» της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, δεδομένου ότι προτού επέλθει η οικονομική κρίση οι αμοιβές των καλλιτεχνών ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά». Ωστόσο, κατά την γυναίκα, ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής «κατάφερνε να σπαταλά τις μηνιαίες απολαβές του», με αποτέλεσμα εκείνη να βοηθά στην κάλυψη των παγίων μηνιαίων εξόδων, όπως ενδύματα, υποδήματα, τραπεζικές οφειλές και άλλα) από το μισθό της.

Έτσι, σύμφωνα με την αγωγή, από την άνοιξη του 2007 μέχρι τα τέλη του ίδιου έτους δίχως να έχουν υπολογιστεί συχνές και τμηματικές διευκολύνσεις που του έκανε, τα δύο μέρη συνήψαν άτυπες συμβάσεις άτοκων δανείων συνολικού ύψους 10.236 ευρώ «προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του, στις οποίες περιλαμβανόταν η εξειδικευμένη ένδυση και η καλλιτεχνική προβολή του.

Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφονται αναλυτικά ποσά χιλιάδων ευρώ που χρεώθηκαν σε πιστωτική της κάρτας για ρούχα, παπούτσια, για την επισκευή του αυτοκινήτου του, για τουριστικές υπηρεσίες, αλλά και για την εξόφληση δόσεων του προσωπικού δανείου του τραγουδιστή.

"Αδιάφορη και προκλητική στάση"

Όταν τελικά, η σχέση έλαβε τέλος το Μάιο του 2008, ο τραγουδιστής διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της, «αποποιούμενος των ευθυνών του που απορρέουν από την δανειακή σύμβαση». Παρά την εξώδικη πρόσκληση που εκείνη έστειλε, δεν υπήρξε καμία βελτίωση της κατάστασης με αποτέλεσμα εκείνη να προσφύγει ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Ήδη η υπόθεση έχει αναβληθεί μία φορά το Μάρτιο του 2015 και έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τις επόμενες ημέρες.

«Το ποσό αυτό αποτελεί για μένα σημαντική οικονομική απώλεια και αγωνιώ για το εάν και πότε θα μου επιστραφεί από τον εναγόμενο ο οποίος έχει καταχραστεί την εμπιστοσύνη που επέδειξα προς το πρόσωπό του συνέπεια της ερωτικής σχέσης και επιδεικνύει άκρως αδιάφορη και προκλητική απέναντι μου στάση μέχρι σήμερα αποφεύγοντας συστηματικά την έστω και οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μου» καταλήγει η γυναίκα η οποία πλέον διεκδικεί τόσο τα «χρωστούμενα», συνολικού ύψους 10.236 ευρώ, όσο και ακόμη το ποσό των 10.000 ευρώ ως χρηματική αποζημίωση, λόγω ηθικής βλάβης.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου