Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Celebrity Travel: Η Σπυροπούλου μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Μαδρίτης

Ο Mr Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, την πανέμορφη Μαδρίτη, την Κυριακή 14 Απριλίου στις 17:50 μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Χτισμένη σε υψόμετρο 670 μ., μεγαλύτερο από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η Μαδρίτη είναι μια πόλη με ξεχωριστή γοητεία. Η «Queen Dina» μαζί με τον Νίκο θα επισκεφθούν την Plaza Real στην καρδιά της πόλης, το ιστορικό Δημαρχείο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Atocha, τη σημαντικότερη πλατεία PUERTA DE SOL, το μοναδικό ναό του Ντέμοντ, το εστιατόριο TOROS, θα παρακολουθήσουν Ταυρομαχία στην Αρένα Λας Βέντας και θα γευθούν το αγαπημένο γλυκό των Μαδριλένων, τα περίφημα churros, ένα είδος λουκουμάδων, αλλά και το παραδοσιακό έδεσμα Bocadillos de calamares.

Η Κωνσταντίνα κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό, μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για παλιότερες συνεργασίες της ξεκαθαρίζοντας παρεξηγήσεις και ανασκευάζοντας φήμες, αποκαλύπτει τα ρίσκα που πήρε, τις αλλαγές που έκανε και τα μελλοντικά της σχέδια. Τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή που βρέθηκε ξανά στα πρωτοσέλιδα; Βρήκε τον έρωτα της ζωής της; Και ποιοι είναι οι δύο Έλληνες που θεωρεί εξαιρετικά γοητευτικούς και σ*ξι;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη, καλεσμένη του στην πανέμορφη Μαδρίτη, αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου στις 17:50 στο OPEN.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου