Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος: Αυτός είναι ο μήνας που θα βαπτίσουν το γιο τους

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος σχεδιάζουν τη βάπτιση του μικρού τους.

Τον Μάιο λοιπόν πρόκειται να τελεστεί το μυστήριο, ο οποίος στις 27 Ιουνίου θα συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής. Το όνομά του θα είναι Αντώνης , όπως λέγεται ο πατέρας της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα γιο, 2,5 ετών.

Η Ελένη Καρποντίνη είχε δηλώσει σε συνεντευξή της ότι η ζωή της πλέον έχει αλλάξει, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά:

«Ήρθαν όλα τούμπα. Από εκεί που δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξαφνικά βρέθηκα με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ήταν μεγάλη αλλαγή. Στην αρχή η δουλειά μου έλειπε πολύ. Από την άλλη, χάρηκα που μεγάλωσα εγώ το παιδί μου. Φοβόμουν κιόλας, διότι ήταν κάτι εντελώς καινούριο για εμένα. 'Οταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, αισθάνθηκα πιο δυνατή και πως μπορώ να συνδυάσω τη μητρότητα με την επαγγελματική μου ζωή.

 Αυτό ήταν κάτι που συζήτησα και με άλλες μανούλες, οι οποίες μου εξήγησαν πως στο πρώτο παιδί κλείνεσαι περισσότερο, ενώ με το δεύτερο οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου κι αυτό φέρνει μια ισορροπία στην οικογένεια αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Εκ του αποτελέσματος αντιλήφθηκα πως σε πολλά πράγματα, όταν γίνεσαι γονιός, ο φόβος είναι αυτός που σε κρατάει πίσω. Όταν, όμως, αποκτήσεις πείρα, τον αποβάλλεις σε μεγάλο βαθμό και δεν στρεσάρεσαι».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου