Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της (βιντεο)

Η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος! Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Ετεοκλή Παύλου!

Η Ελένη ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το χαρμόσυνο γεγονός δημοσιεύοντας το εξώφυλλο από το νέο της single, στο οποίο η ίδια ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα.


«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ηχο:

Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελενη» κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός.

Νομίζω ότι δε Θα μπορουσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο!

Ειμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου!

Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο!

Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία!

Οποτε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης

4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφραιν ενος σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η Ελένη μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της: «Έχω άγχος στο να πάνε όλα καλά. Δεν είμαι τρελή και παλαβή να σκέφτομαι όλη την ώρα πως κάτι μπορεί να συμβεί. Έχει 2-3 μέρες που άρχισα να νιώθω το μωρό. Είναι φοβερό γιατί όσο και να ακούς από άλλους, αν δεν το περάσεις εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα στους πρώτους μήνες. Πολλές ναυτίες. Ήμουν στο σπίτι κλεισμένη για δυο μήνες. Είχα θεματάκια και ακόμη έχω. Όχι τόσο έντονες οι ναυτίες και οι αναγούλες, αλλά δεν είναι σαν να μην καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι με τις ώρες μου. Η όρεξή μου σταδιακά ανοίγει περισσότερο».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου