Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Η Meghan Markle στην αγκαλιά της πριγκίπισσας Diana: Το σκίτσο που μας συγκίνησε

Ένα σκίτσο που μας συγκίνησε λίγο πριν η Meghan Markle γίνει μαμά για πρώτη φορά


Περιμένουμε με γλυκιά προσμονή και πιθανότατα μέσα από το λογαριασμό τους στο Instagram, Sussex Royal, να μάθουμε τα νέα του ερχομού στον κόσμο του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Ο πρίγκιπας ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό του ντεμπούντο παρουσιάζοντας ένα ντοκιμαντέρ με την Oprah που θα αφορά στους πάσχοντες από ψυχικές ασθένειες, πρόβλημα που βίωσε και ο ίδιος μετά το θάνατο της αδικοχαμένης Diana.

Πιθανότατα, αυτή τη σχέση που θα είχε η μητέρα του με την Μeghan Markle είναι κάτι που ο Harry θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να δει.

Κι αυτό ακριβώς έκανε η blogger και σκιτσογράφος autumn.ying που στα τέλη του 2018 δημιούργησε ένα iconic και viral σκίτσο της Diana αγκαλιά με τη Meghan και την Kate, επανέρχεται με ένα συγκινητικό σκίτσο της Markle στην αγκαλιά της αδικοχαμένης πεθεράς της.

Στο σκίτσο που θα δεις παρακάτω, η Diana ποζάρει χαμογελαστή ενώ έχει αγκαλιά την Meghan η οποία απολαμβάνει την αγκαλιά φορώντας το μαύρο φόρεμά της και κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλιά.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου