Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κώστας Κρομμύδας: Τι αποκάλυψε για τον νέο κύκλο της σειράς «Durrells»

Ο Κώστας Κρομμύδας που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την συγγραφή, επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την σειρά «Durrells». 

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς προέκυψε η πρόταση, ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να πει το «ναι» και αποκάλυψε τι θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς που έχει αγαπηθεί και στην Ελλάδα.

Πώς προέκυψε η πρόταση για να πάρετε μέρος στη γνωστή βρετανική σειρά;

«Καθόμουν στον καναπέ του σπιτιού μου ένα απόγευμα, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν: «Σας θέλουμε για το "Durrells"». Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα γιατί κι εγώ κάνω πλάκες! Δεν ήξερα για τη σειρά, οπότε την ώρα που μου μίλαγε η κοπέλα από το κάστινγκ, μπήκα στο Ίντερνετ και το έψαξα. Και όταν είδα περί τίνος πρόκειται, ενθουσιάστηκα! Δεν ξέρω πώς με βρήκαν, ξέρω μόνο ότι πέρασαν πολλοί ηθοποιοί για το ρόλο του αστυνομικού διοικητή της Κέρκυρας, τον οποίο υποδύομαι. Δεν το πιστεύεις ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείς να παίζεις σε μια διεθνή παραγωγή. Ειλικρινά ήρθε τελείως ουρανοκατέβατο όλο αυτό! Οι Άγγλοι ξέρουν τι θέλουν και αν τους κάνεις σε επιλέγουν, δεν παίζουν ρόλο οι γνωριμίες»

Τι ακολούθησε;

«Την επόμενη μέρα μου έστειλαν τα σενάρια στα αγγλικά και έπειτα από δύο μέρες με ειδοποίησαν ότι πήρα το ρόλο! Και ξεκίνησε η συνεργασία, που είναι σε άλλο επίπεδο όταν αφορά σε τέτοιες παραγωγές. Ταξίδεψα στο Λονδίνο για να κάνω πρόβα το κοστούμι μου και το μακιγιάζ μου, μετά πήγα στην Κέρκυρα για μία μέρα γιατί ένα στρίφωμα στο κοστούμι μου δεν ήταν καλό και έπρεπε να διορθωθεί! Για την τρίτη σεζόν τα γυρίσματα μου ήταν κυρίως στο νησί και για τη φετινή, τέταρτη σεζόν, τόσο στην Κέρκυρα τόσο και στο Λονδίνο. Δεν θεωρώ ότι το επίπεδο της υποκριτικής είναι πολύ καλύτερο στο εξωτερικό, απλώς εμάς μας λείπουν άλλα πράγματα. Έχουμε πολύ καλούς ηθοποιούς, αλλά μας λείπουν οι ευκαιρίες. Πάντως, με αφορμή αυτήν τη σειρά προέκυψαν και μια-δυο προτάσεις ακόμη για ξένες παραγωγές, όμως, δεν έτυχε να τους ταιριάζω. Και παράλληλα, η συμμετοχή μου εκτόξευσε τις πωλήσεις των τεσσάρων αγγλόφωνων βιβλίων μου στο Amazon»

Τι κάνει ο αστυνομικός διοικητής στον τέταρτο κύκλο;

«Στην τρίτη σεζόν ανακάτεψε πολύ την οικογένεια Ντάρελ και φλέρταρε τη μητέρα των παιδιών, Λουίζα, όπως είχαν προσπαθήσει να κάνουν πολλοί. Στην τέταρτη σεζόν, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει πολλή δράση στο σπίτι των Ντάρελ, όπου ο διοικητής φτάνει με απειλητικές διαθέσεις, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα»


Τι θα σε έκανε να παίξεις ξανά σε μια σειρά στην ελληνική τηλεόραση;

«Δύσκολα θα το έκανα, γιατί οι προτάσεις που είχα, και φέτος και πέρυσι και γενικά τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με τη συγγραφή, δεν ήταν ενδιαφέρουσες. Αυτό που με έκανε να γυρίσω ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος σε μια προσεγμέγη παραγωγή. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση για να είμαι και να λέω ότι πρωταγωνιστώ σε μια σειρά για να με αναγνωρίζει ο κόσμος και να μοιράζω αυτόγραφα. Με ενδιαφέρει να μπω σε μια σειρά και να παίξω ό,τι μου δώσει κάτι παραπάνω. Και δεν μιλάω για το οικονομικό, αλλά θέλω να , νιώθω ότι υπάρχουν εγγυήσεις. Στην ουσία, ξεκινάς μια δουλειά, σε δύο μήνες κόβεται και δεν πληρώνεσαι» εξήγησε στο 7μέρεςtv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου