Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο Κωστόπουλος μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της Μπαλατσινού με τον Κικίλια

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν την αντίδραση του πρώην συζύγου της Τζένης Μπαλατσινού, του Πέτρου Κωστόπουλου, στην είδηση του γάμου. Ο ίδιος σχολίασε την αναγγελία του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια μέσα από την εκπομπή του.


Ο επερχόμενος γάμος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, και της γνωστής παρουσιάστριας, πρώην μοντέλου, Τζένη Μπαλατσινού, αποτελεί μία από τις κύριες ειδήσεις των τελευταίων ημερών στον χώρο της σόουμπιζ.

Την αναγγελία του γάμου του ζευγαριού σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο οι κόρες της, Αλεξάνδρα και Αμαλία Κωστοπούλου, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram και γράφοντας μερικά όμορφα λόγια για τη μητέρα τους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν και την αντίδραση του πρώην συζύγου της Τζένης Μπαλατσινού, του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος εν τέλει σχολίασε την είδηση μέσα από την εκπομπή του "Όλα Λάθος":

"Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου.

Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά.

Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη."



πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου