Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν έχω τον τρόπο σκέψης της Νενέλας, δεν είμαι σνομπ και δεν ήμουν ποτέ»

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την βλέπουμε να υποδύεται την Νενέλα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις».

Η Μαρία Ιωαννίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τον ρόλο της, για τα κοινά που έχει με την ηρωίδα της και για τη σχέση της με τα social media.

Τι σας αρέσει στον ρόλο της Νενέλας και τι όχι;

«Είναι αστεία, είναι συναισθηματική, έχει γέλιο και προσφέρει. Είναι ένα είδος γυναίκας πιο σπάνιο από τα άλλα και κάνει εντύπωση. Δεν μου αρέσει που είναι σνομπ και διαχωρίζει ταξικά τους ανθρώπους. Παράλληλα, έχει πολλές υποκριτικές απαιτήσεις και είναι ένας ρόλος- προσφορά για έναν ηθοποιό».

Έχετε κοινά στοιχεία μαζί της;

«Έχουμε τις ίδιες στιγμές αθωότητας, παρόλο που και οι δύο είμαστε ώριμες γυναίκες. Βέβαια δεν ανταποκρίνομαι και τόσο στην ηλικία του ρόλου, γιατί εγώ δεν είμαι γιαγιά. Είναι μια μεγάλη γυναίκα που αισθάνεται σαν παιδί. Αυτό το έχω και εγώ, όπως και τη φιλαρέσκεια της. Δεν έχω τον τρόπο σκέψης της Νενέλας, δεν είμαι σνομπ και δεν ήμουν ποτέ, γιατί είμαι μεγαλωμένη αλλιώς. Και οι δύο αισθανόμαστε γυναίκες, θηλυκά, που μας ερωτεύονται οι άντρες».

Ποια είναι η σχέση σας με τα social media;

«Εχω ένα προφίλ στο Facebook και μόνο εκεί. Όπως έλεγε και ο Φρέντυ (Γερμανός), αυτά είναι τα μηχανάκια του κερατά. Έβριζε καθετί καινούριο, "Θέλω να ακουμπάω τα πλήκτρα, να νιώθω το συναίσθημα» έλεγε. Το ίδιο κι εγώ. Δεν μου αρέσει να ασχοληθώ παραπάνω με όλο αυτό το σύστημα, που απομακρύνει και απομονώνει τα συναισθήματα. Είμαι επικοινωνιακή και δεν μου ταιριάζει καθόλου ο τρόπος επαφής αυτού του είδους. Είναι ψεύτικος, δεν έχει τη ζεστασιά που υπάρχει όταν ακουμπάς τον άλλον, τον βλέπεις», λέει στο Τηλέραμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου