Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Master Chef: Νέο πρόβλημα με τον Ζαχίρ! Η έκπληξη, η απογοήτευση και η στήριξη των συμπαικτών του (βιντεο)

Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλασσαν οι κριτές στους παίκτες του Master Chef καθώς τούς ανακοίνωσαν πως φεύγουν για ταξίδι!

Ένα προηγούμενο ταξίδι που έκαναν κάποιοι από τους παίκτες ήταν στην Ιταλία και παρά το γεγονός ότι ο Ζαχίρ ανήκε στην ομάδα που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία, δεν κατάφερε να τους ακολουθήσει καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με τα χαρτιά του. Έμεινε πίσω και πέρασε όμορφα με την παρέα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Όμως να που το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε αφού όλοι οι παίκτες θα είχαν την ευκαιρία, όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, να ταξιδέψουν μέχρι τη Γαλλία η οποία φημίζεται για τις γκουρμέ γεύσεις της και το υψηλό γαστρονομικό επίπεδο που διαθέτει ως χώρα. Όπως όμως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το πρόβλημα με τη γραφειοκρατία σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζαχίρ συνεχίζει να υφίσταται, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει και πάλι να μείνει πίσω στην Ελλάδα.

Όπως οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του τόνισαν, αυτό που συμβαίνει με τον Ζαχίρ είναι λυπηρό και πολύ άδικο καθώς έπρεπε να βιώνει μαζί τους όλες αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως, είπε στους παίκτες πως δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή πριν την αναχώρηση να βρεθεί η λύση, αλλιώς η παραγωγή αποφάσισε να υπάρξει και πάλι μία… Σολομώντεια λύση για τον 29χρονο παίκτη με καταγωγή από το Αφγανιστάν!

Δείτε το σχετικό βίντεο…



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου