Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

MasterChef: Δείτε πώς σχολίασε η ομάδα της Τσιμτσιλή τον σύντροφο της Σπυριδούλας! (βιντεο)

Η Σπυριδούλα Kαραμπουτάκη έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες και τους κριτές της στο MasterChef ότι παντρεύεται στις αρχές Ιουνίου!

Η Σπυριδούλα ανέφερε ότι έχει κανονίσει τον γάμο της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της για τις 8 Ιουνίου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στην παίκτρια πως δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει ο γάμος γιατί το ριάλιτι δε θα έχει τελειώσει.

Ο σύντροφος της Σπυριδούλας πριν λίγες μέρες είχε πει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open Tv πως ίσως τελικά ο γάμος αναβληθεί, καθώς δεν προλαβαίνουν τις ημερομηνίες. «Ίσως πάμε λίγο παραπίσω γιατί δεν προλαβαίνουμε. Ήταν προγραμματισμός για τον Ιούνιο ο γάμος, αλλά μάλλον θα τον αναβάλλουμε για άλλη ημερομηνία» τόνισε!

Το Happy Day έδειξε φωτογραφίες της παίκτριας του Masterchef και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά : «Πάμε να δούμε τον σύντροφο. Σαν αδέρφια είναι, έχουν και ομοιότητα στα χαρακτηριστικά. Πάντως κάνει και λίγο dark face o σύντροφος, μας αρέσει. Ωραίο ζευγάρι».

Ενώ η υπόλοιπη ομάδα σχολίασε την ηλικία του συντρόφου της Σπυριδούλας γιατί φαίνεται μικρότερος. «Αμούστακος! Μπράβο της πάντως αν είναι μεγαλύτερη γιατί είναι ξύπνια σου λέει «θα επενδύσω σε αυτή τη σχέση»»!

Δείτε το παρακάτω βίντεο!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου