Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Μελέτης Ηλίας: «Η φύση του ηθοποιού δεν είναι αυτή του δημοσίου υπαλλήλου»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για την επιτυχία της σειρας "Το Σόι σου" και αποκάλυψε ότι δεν την περίμενε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους απαιτητικούς ρυθμούς ενός καθημερινού σήριαλ και ανέπτυξε τον συλλογισμό του, βάσει του οποίου ένας ηθοποιός δεν έχει την ίδια φύση με έναν δημόσιο υπάλληλο.

Περίμενες ότι «Το σόι σου» θα διατηρήσει τη δυ­ναμική του για πέμπτη σεζόν;

Στη δική μας περίπτωση, χρόνο με τον χρόνο, η έκ­πληξη είναι μικρότερη, γιατί η πιο μεγάλη έγινε από τον πρώτο στον δεύτερο χρόνο κι έπειτα στον τρίτο. Πλέον, στην πέμπτη σεζόν, είναι σχεδόν δεδομένο ότι έχουμε ένα κοινό που μας ακολουθεί πιστά και πάμε πολύ καλά ανεξαρτήτως ανταγωνισμού

Δηλαδή δεν περίμενες ότι θα συμβεί όλο αυτό όταν πήρες το πρώτο σενάριο στα χέρια σου;

Όχι, την πρώτη χρονιά δεν το περίμενα. Μάλιστα, δεν είχα σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να πάει και δεύτερη χρονιά, γιατί με απασχο­λούσαν άλλα προβλήματα. Σε ένα σίριαλ στο οποίο είχα καθημερινά γυρίσματα, οι ρυθμοί ήταν τελείως διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς που είχα συνηθίσει ως τότε στο θέατρο. Έμπαινε σε δεύτερη μοίρα αν θα πάει καλά η σειρά ή αν θα συνεχιστεί κ.ο κ. Ήταν πιο πρακτικά τα ζητήματα.

Φέτος, κάνετε γυρίσματα ακόμα και τα Σάββατα από ό,τι έχω δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βάλει κάποια έξτρα Σάββατα γιατί δεν προλαβαίνουμε. Θέλουμε τρεις ημέρες για το κάθε επεισόδιο

Έφτασες ποτέ στο σημείο να πεις ότι κουράστηκες και θες να κάνεις κάτι διαφορετικό;

Η φύση του ηθοποιού δεν είναι αυτή του δημοσίου υπαλλήλου, με την έννοια ότι δεν μπαίνεις σε μια δουλειά και βολεύεσαι εκεί. Έχω την ανάγκη να κάνω διαφορετικά πράγματα, αλλά μου την καλύ­πτει το θέατρο. Επομένως, δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι δυσα­ρεστημένος. Από την άλλη, είναι μεγάλη ασφάλεια να έχεις δου­λειά σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά και νομίζω πως κανένας μας από όλο το καστ δεν θα έλεγε όχι στο να πάμε ακόμη μία χρονιά.

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν «Το σοι σου» να έχει μία θέση στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ακόμα δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Αυτό πρόκειται να συμβεί, όπως κάθε χρόνο, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Πηγή: Μy Tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου