Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Ναταλία Γερμανού: «Ωραία είναι η γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση στα 50 κιλά και στα 80 κιλά»Η Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη βιομηχανία μόδας, που προσπαθεί να επιβάλει πρότυπα ομορφιάς στις γυναίκες ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τα social media.


«Πιστεύω ότι ωραία είναι η γυναίκα που νιώθει αυτοπεποίθηση απέναντι στον καθρέφτη της και στα 50 κιλά και στα 80 κιλά. Δεν ξέρω για κάθε γυναίκα ποιο είναι το ιδανικό βάρος.

Η χαρά δεν ζυγίζεται, ούτε η εσωτερική λάμψη. Απλά θα έλεγα ότι σε όλα τα πράγματα καλό είναι το μέτρο. Ούτε να είσαι 45 κιλά και να έχεις διατροφικές διαταραχές ούτε 88 κιλά και να έχεις θέματα υγείας από το βάρος. Για μένα πάνω από την ομορφιά είναι η υγεία»


Πώς τα πας με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης;

«Πολύ καλά, αν και δεν είμαι πολύ του Instagram. Δεν μου αρέσουν πολύ οι εικόνες και το «ελάτε να δείτε τι κάνω τώρα». Μου αρέσει όμως να γράφω τις απόψεις μου στο Twitter. Εκεί έχω μια ωραία επικοινωνία με τον κόσμο, εκφράζομαι με ελευθερία, όπως κάνω και στο ραδιόφωνο», λέει η ίδια στο περιοδικό Enjoy.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου