Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης κατακεραυνώνει τους Ρήγα-Αποστόλου: «Ήταν ατάλαντος…» (βιντεο)

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην «Φωλιά των κου κου» και αναφέρθηκε με πολύ έντονο ύφος στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και ξεσπάθωσε κατά του διδύμου, αναφερόμενος σε παρελθοντική συνεργασία τους. Ο ίδιος με οξύ τόνο είπε τα εξής:

«Τσακώνομαι όταν δεν υπάρχει σεβασμός στη δουλειά. Τσακώνομαι όταν δω αδιαφορία για τη δουλειά, γαϊδουριά, τσακώνομαι με συντελεστές του θεάτρου, κυρίως σκηνοθέτες. Ήμουν σε μια δουλειά πρόσφατα κι ενώ ο σκηνοθέτης ήταν ατάλαντος ήθελε να με μάθει να παίζω. Κι ενώ ήταν και φάλτσος ήθελε να μου μάθει να τραγουδάω. Δεν άντεξα πολύ, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα χωρίς να τσακωθώ, εδώ δεν τσακώθηκα.

Ευχήθηκα καλή επιτυχία κι έφυγα, αλλά δεν είχαν καλή επιτυχία. Στην παράσταση “Ζείτε παίδες Ελλήνων” των Ρήγα – Αποστόλου αναφέρομαι. Εκεί είχε γίνει αυτό το περιστατικό. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί από τότε με αυτό το δίδυμο και ούτε πρόκειται, είμαι απόλυτος. Υποτίμησε τη νοημοσύνη μου. Δεν θα σας πω σε ποιον από τους δύο αναφέρομαι», τόνισε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου