Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Oι stars έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις - Θέλουν πάρα πολλά για μια τους εμφάνιση (φωτο)

Οι παγκοσμίου φήμης stars είναι πολυπόθητοι και παράλληλα ακριβοθώρητοι με απαιτήσεις που πολλές φορές ξεπερνούν τον ανθρώπινο νου.

Πουλάνε και μάλιστα πολύ σε ολόκληρο τον πλανήτη και το γνωρίζουν καλά. Έτσι, για να εμφανιστούν σε κάποιο gala ή για να κάνουν κάποια συναυλία φροντίζουν πρώτα από όλα να υλοποιούνται οι απαιτήσεις τους και να πραγματοποιείται κάθε τους επιθυμία.

H Beyonce, η Lady Gaga, o Robbie Williams, η Λατίνα star Jennifer Lopez, η Madonna και η Mariah Carey θέλουν ιδιαίτερα φαγητά, πολυτελή αυτοκίνητα, καμαρίνια με ιδιαίτερη και πολυδάπανη διακόσμηση, προσωπικούς μασέρ και λεφτά… πολλά λεφτά!

Φανταστείτε ότι η Madonna θα λάβει το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ για 2 τραγούδια στη φετινή Eurovision.

Jennifer Lopez


Η λίστα με τς απαιτήσεςι της Όρίζει ότι το τροχόσπιτο  που χρησιμοποιεί στις περιοδείες της πρέπει να έχει τουλάχιστον 12 μέτρα μήκος κι όλα να είναι κάτασπρα: Από τους καναπέδες και τα λουλούδια μέχρι και το φαγητό, γι' αυτό συχνά προτιμά ψάρι.

Θέλει άλλο δωμάτιο για το μακιγιάζ, τηλεόραση, DVD,  και στεροφωνικό ακόμη κι αν δεν πρόκειται να μείνει παραπάνω από μία ώρα.

Στα WMA στο Μόντε Κάρλο ζήτησε έναν ειδικά διαμορφωμένο καναπέ από ψεύτικο δέρμα και ακουστικά με διαμάντια 3.000 δολαρίων για να αποφεύγει τους ήχους των μηχανών.

Μάλιστα, οι απαιήσεις της σε πρόσφατη εκδήλωση ήταν τόσο εξωφρενικές που ακυρώθηκε η εμφάνισή της.

Madonna


Η διοργανωτές της φετινής Eurovision θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού για 2 τραγούδια θα λάβει 1.5 εκ. ευρώ.

Ακόμη, απαιτεί 20 διεθνείς τηλεφωνικές γραμμές στο καμαρίνι της, και ένα ειδικό ύφασμα για όλα τα έπιπλα.

Τα τριαντάφυλλα που θα το διακοσμούν πρέπει να έχουν το κοτσάνι τους κομμένο σε συγκεκριμένο μήκος, ενώ τα δωμάτια των ξενοδοχείων που διαμένει πρέπει να είνει τελείως άδεια, αφού έχει μαζί της τα δικά της... έπιπλα.

Rihanna


Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στη Γερμανία, ο μάνατζερ της είχε ζητήσει να στυφτούν ειδικά καρότα από το Εκουαδόρ για το χυμό της.

Εννοείται ότι οι διάφοροι βοηθοί της υποφέρουν, αφού εκείνη θέλει τη «σωστή» παγοθήκη και συγκεκριμένα φαγητά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Robbie Wiliams


Πριν από κάθε συναυλία του τραγουδιστή οι προδιαγραφές είναι πολύ, συγκεκριμένες: Οι διοργανωτές πρέπει να έχουν στα καμαρίνια 280 πετσέτες, 3 πυροσβεστήρες, 3 γκαρνταρόμπες 3 ατόμων, 6 δωμάτια προσωπικού και 5 γραφεία για 8 μάνατζερ.

Ο τραγουδιστής θέλει να έχει μια προσωπική μασέρ, 6 σεφ και 6 σωματοφύλακες. Οι ανάγκες του σε τρόφιμα είναι 16 λίτρα γάλα, 24 ντόνατς και 48 αβγά. Στο καμαρίνι πρέπει να υπάρχει μια φωτογραφία του Δαλάι Λάμα, ένα δέντρο μπονσάι και 4 σταχτοδοχεία. Ο Βρετανό» τραγουδιστής θέλει να έχει κάτι εξωτικό στο δωμάτιο του: κάποτε ζήτησε και έναν ζωντανό πίθηκο.

Beyonce


Οι απαιτήσεις της τραγουδίστριας περιλαμβάνουν ένα βεστιάριο χωρισμένο σε δύο δωμάτια και θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τουδ 21 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει μια ολοκαίνουργια μηχανή του καφέ και κεριά με άρωμα τριαντάφυλλο.

Όσον αφορά στη διατροφή της, το μενού πρέπει να περιλαμβάνει μπούτια κοτόπουλου με πιπέρι καγιέν και ένα ανθρακούχο αναψυκτικό χαμηλών θερμίδων.

Αξίζει,να σημειώσουμε πως όταν η ποπ σταρ επισκέφτηκε τη Μόσχα, ζήτησε συνοδεία από 10 θωρακισμένα υψηλού κυβισμού πολυτελή τζιπ συγκεκριμένης εταιρείας!

Mariah Carey


Η ποπ σταρ είναι γνωστή για τις απαιτήσεις της. Μεταξύ αυτών, η θερμοκρασία στο μέρος όπου θα γίνει η συναυλία να είναι στους 24°, η πόρτα του καμαρινιού να βρίσκεται στο σαλόνι και όχι στην γκαρνταρόμπα της, το νερό να είναι Fiji, όλα τα δωμάτια να είναι ντυμένα με κουρτίνες, οι καναπέδες να είναι τριθέσιοι και οι βρύσες να είναι χρυσές.

Σε όλους τους συναυλιακούς χώρους πρέπει να υπάρχουν κουτάβια, άσπρα περιστέρια και ως φιλόζωη έχει ξεχωριστό σοφέρ για το σκύλο της, ο οποίος πρέπει να πλένεται μόνο με γαλλικό μεταλλικό νερό.

Στο φινάλε ενός χριστουγεννιάτικου εορτασμού στο Λονδίνο ζήτησε 20 άσπρα γατάκια και 100 περιστέρια να «λουστούν» με χαρτοπόλεμο σε σχήμα πεταλούδας.

Έχει 11 σωματοφύλακες να την περικυκλώνουν όσο δειπνεί, ενώ δεν διστάζει να πάρει ακραία μέτρα ώστε να μην ενοχληθεί, όπως το να αγοράσει όλες τις β' θέσεις σε μια αεροπορική πτήση ή να νοικιάσει όλες τις διπλανές σουίτες στο ξενοδοχείο.

Lady Gaga


Η διακόσμηση στο καμαρίνι της πρέπει να έχει γκλαμ ροκ στιλ, με μαύρες κουρτίνες, άσπρους καναπέδες και τοίχους στολισμένους με αφίσες των αγαπημένων της καλλιτεχνών - του Ντέιβιντ Μπόουι, της Μπίλι Χόλιντεϊ και του'Ελτον Τζον.

Όσον αφορά στο φαγητό, ζητά φιστικοβούτυρο με όχι περισσότερα από 4 γραμμάρια ζάχαρης, σπόρους λιναριού, σπιτικό γκουακαμόλε, καφέ μάρκας dunkin' donuts, βιολογικό τσάι και γάλα.

Θέλει επίσης όλες οι πετσέτες, τα σαπούνια, τα σφουγγάρια, τα αφρόλουτρα, τα κεριά, αλλά και τα τριαντάφυλλα να είναι στο χρώμα της λεβάντας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου