Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Σοκ! «Έφυγε» από τη ζωή ο παρουσιαστής Κώστας Σγόντζος!

Πέθανε ξαφνικά ο παρουσιαστής πολλών μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών του παρελθόντος, Κώστας Σγόντζος.


Τα τελευταία χρόνια, ο Κώστας Σγόντζος ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις εκπομπές που παρουσίαζε, «Μουσικό καλειδοσκόπιο» και τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και εργαζόταν για τη μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ήταν αυτός που έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τα social media. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Κωνσταντίνος Σγοντζος. Ένα μεγάλο «παιδί» με καρδιά αγγέλου. Πραγματικά! Σήμερα έμαθα ότι δεν είναι κοντά μας! Βρίσκεται δίπλα με άλλα αγγελάκια στον Παράδεισο. Γεια σου αδελφέ μου, καλό ταξίδι και σε ευχαριστώ για όλα».


Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε η ψυχή του φεστιβάλ «Rock in Athens '85» και λάτρευε τη μουσική. Μάλιστα υπήρξε πρωτοπόρος στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάζοντας την πρώτη μουσική εκπομπή. Μια άλλη μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία υπήρξε το τηλεπαιχνίδι «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα».

Υπήρξε παντρεμένος με τη Νανά Παλαιτσάκη όμως ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ καιρό.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου