Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Survivor: Ο αγώνας της ασυλίας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (βιντεο)


Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ανάμεσα στις δυο μεικτές ομάδες παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής.


Τον πρώτο αγώνα είδαμε να κερδίζει η μαύρη ομάδα, οπότε μπήκαν στο στίβο μάχης έχοντας το πλεονέκτημα, ωστόσο όπως και οι ίδιοι είπαν πριν την έναρξη καμία νίκη δεν είναι σίγουρη καθώς όλα μπορούν να ανατραπούν.

Όμως τίποτα δεν ανατράπηκε παρά το γεγονός ότι ο αγώνας εξελίχθηκε σε... ντέρμπι και η μαύρη ομάδα πήρε και τη δεύτερη νίκη, γεγονός που τους εξασφάλισε την επιτυχία για το πάρτι της ένωσης ενώ πήγαν στο συμβούλιο του νησιού δίχως να έχουν άγχος.Τα πράγματα όμως δεν ήταν καθόλου εύκολα για την άσπρη ομάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης το βράδυ του Σαββάτου, αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει ένας από τους Έλληνες παίκτες.Επομένως οι μόνοι Έλληνες παίκτες που μπορούσαν να λάβουν την αρνητική ψήφο και να τεθούν προς αποχώρηση ήταν ο Τόνι, ο Κυριάκος και η Ρία γιατί η Αφροδίτη και ο Νίκος έχουν κερδίσει τα παιχνίδια συμβολών, οπότε αποκλείστηκαν από την αρνητική ψηφοφορία.


πηγή