Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Θύμα του δραπέτη-τραγουδιστή και η Ελένη Φιλίνη! Τι αποκάλυψε για την περιπέτειά της (βιντεο)

Ένα ακόμα θύμα του δραπέτη-τραγουδιστή ο οποίος πιάστηκε στα... πράσα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, υπήρξε και η Ελένη Φιλίνη η οποία μίλησε για την περιπέτειά της... 


Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για όλα όσα της συνέβησαν σε σχέση με τον δραπέτη-τραγουδιστή ο οποίος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών. Τότε, δήλωνε ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Το 2002 βγήκε με άδεια από τη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ. Από τότε, ο εν λόγω δραπέτης ο οποίος δήλωνε, μεταξύ άλλων και αστρολόγος, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη, απολάμβανε τη χαρά της αναγνωρισιμότητας αφού κατάφερνε να πείσει τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου για το ταλέντο του.

«Έπαιρνε τηλέφωνο μια κοπέλα και έλεγε πως είναι η Φιλίνη και ο ανιψιός της κάτι έπαθε και δώσε μας σε παρακαλώ 50 ευρώ, ας πούμε. Δεν έπαιρνε φίλους αλλά γνωστούς. Τα ποσά που ζήταγε ήταν μικρά. Τον λυπόσουν. Ήταν με τις χειροπέδες, ζήταγε συγνώμη και οι αστυνομικοί έλεγαν να του δώσω μία ευκαιρία» αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη για τον δραπέτη τραγουδιστή. Φυσικά, η ηθοποιός προειδοποίησε τους ανθρώπους που πείθονται εύκολα να προσέχουν καθώς κάπως έτσι την... πάτησε και εκείνη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου