Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Τριαντάφυλλος: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του ανήμερα των γενεθλίων του (φωτο)

Γενέθλια είχε ο γιος του Τριαντάφυλλου.

Ο μονάκριβος γιος του, ο Νικόλας έγινε τριών χρονών! Ο τραγουδιστής είναι με τη γυναίκα του 12 χρόνια, αλλά το 2014 παντρεύτηκαν και το 2016 απέκτησαν το παιδάκι τους.

Ο Τριαντάφυλλος είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του για τη σύζυγό του: «Έχω φανταστική γυναίκα. Είναι πολύ καλή γιατρός, αγαπάει αυτό που κάνει, βοηθάει κόσμο… Δεν θα έπαιρνα ποτέ γυναίκα του χώρου μου… Όταν παντρεύτηκα κέρδισα θαυμάστριες, αρέσουν οι παντρεμένοι».

Χθες λοιπόν ο γιος του έγινε τριών χρονών και δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο πανευτυχής μπαμπάς να κρατά στην αγκαλιά του τον Νικόλα!

Και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας στο instagram: «Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια σε κράτησα αγκαλιά μου και από τότε άλλαξε όλη η ζωή μου , είσαι ένα πανέξυπνο,όμορφο, δυνατό αντράκι γεμάτο χαρά που κάθε μέρα με αυτά που μου λες απλά με τρελαίνεις , είσαι το αυτοκολητακι μου ψυχή μου , σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα υγεία γεμάτα χαρες ΣΑΓΑΠΑΩ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ !!! Σε ευχαριστώ ΘΕΕ μου για αυτό το δώρο σε ευχαριστώ που έφερες στο δρόμο μου την Δήμητρα μου σε ευχαριστώ για όλα !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!»!


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou) στις

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου