Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

YFSF: Η Μελίνα Μακρή έγινε Jason Derulo και «τα έσπασε» (βιντεο)

Αν νομίζεις ότι η μόνο ο Jason Derulo χορεύει απίστευτα, ξανασκέψου το βλέποντας τη Μελίνα Μακρή στο stage του YFSF.


Κι αφού την προηγούμενη εβδομάδα μιμήθηκε την περσινή νικήτρια της Eurovision, τη Netta, αυτή τη φορά μας συστήθηκε ως Jason…Jason Derulo.

H Mελίνα Μακρή έχει πλέον συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το buzzer της επιφυλάσσει δύσκολες αποστολές κι έτσι ανέβηκε στη σκηνή του show σαν άλλος pop star. Ερμήνευσε την μεγάλη του επιτυχία Swalla και ήταν μοναδική. Όχι μόνο τραγούδησε, αλλά ακολούθησε και την απαιτητική χορογραφία του διάσημου performer και έπαιξε με άνεση με τις χορεύτριες όπως κάνει κι εκείνος.

Η κριτική επιτροπή διχάστηκε ελαφρώς, με τον Αλέξη Γεωργούλη να θεωρεί ότι η φωνή δεν πλησίασε αρκετά και τη Μιμή Ντενίση να διαφωνεί μαζί του. Ο Δημήτρης Σταρόβας της είπε ότι έχει πρόσωπο – πλαστελίνη, ενώ έκανε κι ένα αστείο σχόλιο: όταν έπεσε το μουστάκι της, ο ανατρεπτικός Δημήτρης την παρομοίασε με τον Ησαΐα Ματιάμπα, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Η Μελίνα χρειάστηκε πολύ χρόνο για να καταφέρει να πλησιάσει εμφανισιακά τον Jason Derulo, αφού εκείνος έχει άλλο χρώμα δέρματος, με αποτέλεσμα να την βάψουν, και να της προσθέσουν μαλλιά τύπου ράστα.

Δείτε την εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου