Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/4)

H Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα χαρίζει αρμονία, δύναμη και επιτυχία!

Έχεις σημαντικά αποθέματα ενέργειας σήμερα, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα σου φέρει όμως και μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα πολυπόθητα σχέδιά σου. Απόλαυσε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάς τη διάθεσή σου με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ

Μια σύγχυση φαίνεται να επικρατεί και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις με τη Σελήνη στην Παρθένο. Κάποιος συνάδελφος προσπάθησε να σε βλάψει πισώπλατα και το μαθαίνεις σήμερα. Ζήτησε συμβουλές από πιο έμπειρα άτομα που μπορείς να τα εμπιστευτείς. Απόφυγε να δώσεις έκταση στο γεγονός, ιδίως εάν δεν είχε επιτυχία στην προσπάθειά του αυτή. Κάλυψε όμως τα νώτα σου.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σε απογειώνει στον επαγγελματικό τομέα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Μην επιτρέπεις όμως να διαταραχτούν οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα πρέπει να τους έχεις στη συνέχεια στο πλάι σου. Από συναισθηματικής άποψης, αν είσαι αδέσμευτη, δεν ξέρεις ακόμη προς τα πού να κινηθείς. Καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ήταν επιζήμιο να διαπληκτιστείς σήμερα. Οι πλανητικές συνθήκες είναι τέτοιες που μπορεί να ξαφνιαστείς από το ενδιαφέρον κάποιου για σένα. Εάν είσαι single, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα, με το εξάγωνο του Πλούτωνα να ευνοεί νέα ξεκινήματα, όμως στο τέλος ίσως να προτιμήσεις να έχεις την ελευθερία σου να κινείσαι όπως θέλεις.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το εξάγωνο του Ήλιου να ευνοεί την επικοινωνία, τα αισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Σε θέματα οικονομικά, παρόλο που είσαι παιδί της οικονομίας, θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα. Μπαίνεις σε έξοδα, μάλλον εξαιτίας των άλλων και θέλει προσοχή.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

ΛΕΩΝ

Κινήσου με δυναμισμό τη σημερινή μέρα με τη θέση του Πλούτωνα να χαρίζει ευκαιρίες. Κάποιοι από το οικογενειακό σου περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σου. Κάνε υπομονή και μην οξύνεις τα πράγματα. Επικοινώνησε με φίλους και ξεκαθάρισε διαφωνίες και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεσαι σε μια δύσκολη περίοδο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 22, 6.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Διοργάνωσε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξε τη διάθεσή σου. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθάρισε τα πράγματα από το παρελθόν, σε επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία με το τετράγωνο του Δία στο ωροσκόπιό σου. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Νέες προοπτικές ανοίγονται όμως μπροστά σου, άσχετα αν δεν το αισθάνεσαι ακόμη, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 24, 6.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τον 5ο οίκο σου, κυρίως από την απόψη που έχεις εσύ για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σου σύντροφο. Ακόμα κι αν σε πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να τα εκδηλώσεις τώρα. Αλλά… εξέτασε και το αν έχεις πραγματικό λόγο για να ζηλεύεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλεις μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα με την ανάδρομη πορεία του Δία να προκαλεί εμπόδια. Αυτό τελικά μπορεί να είναι προς όφελος σου γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς ακόμη μια φορά ότι πρέπει να πεις ή να κάνεις. Ευχάριστα γεγονότα στην κοινωνική και επαγγελματική σου άνοδο θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 26, 6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόφυγε τη συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, με τον Ήλιο σε τετράγωνο στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια γιατί ή θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπεις σε περιπέτειες χωρίς τέλος. Έχεις πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και σήμερα θα πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι. Χαλάρωσε και οραματίσου το μέλλον σου.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έρθεις σε αντιπαράθεση με το παρελθόν σου με τον Δία να κινείται ανάδρομα και το τετράγωνο του Ερμή να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τα βαρίδια που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά. Ακόμη και να σε πληγώσουν φραστικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην τους δίνεις την ικανοποίηση να δείξεις την ενόχλησή σου. Να είσαι υπεράνω και δεν θα χάσεις.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

ΙΧΘΕΙΣ

Περπατάς σε τεντωμένο σχοινί σήμερα και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα με την Σελήνη στην Παρθένο να επηρεάζει τον 7ο οίκο σου. Επιστράτευσε τις διπλωματικές σου ικανότητες και θα τα καταφέρεις. Παρά την προσπάθειά σου να γεφυρώσεις το χάσμα με το σύντροφό σου, οι κόποι σου φαίνεται να μην έπιασαν τόπο. Μην απογοητεύεσαι, γιατί δεν έχουν χαθεί τα πάντα.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου