Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ας μιλήσουμε για αυτό που όλοι άνδρες ονειρευόμαστε να ζήσουμε στο κρεβάτι

Ένας συντάκτης αποκαλύπτει όσα έμαθε όταν βρέθηκε με δύο γυναίκες.


Ταξίδι 6 μηνών στον Αμαζόνιο, συμμετοχή στην αυθεντική διαδρομή του Παρί-Ντακάρ, τρίο με δύο γυναίκες. Το wish list μου θα μπορούσε να συμπληρωθεί με δύο τρεις ακόμα αράδες.

 Όμως αν υπάρχει ένα κοινό σημείο συμφωνίας για τους περισσότερους από εμάς, νομίζω ότι είναι αυτονόητο ποιο είναι -είτε το έχουμε εκπληρώσει είτε όχι (ναι, το έπιασες το ταξίδι Αμαζόνιο εννοώ).

Το τρίο με δύο γυναίκες είναι κάτι σαν το ιερο δισκοπότηρο των ανδρικών φαντασιώσεων. Μην περιμένεις να το απομυθοποίησω. Πώς το φαντάζεσαι; Ε, είναι ακόμα καλύτερο.

Δεν ξέρω αν για αυτό ευθύνεται το η αυτονόητη χαρά της συνεύρεσης με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, στην απλοϊκή λογική «δύο είναι καλύτερη από μία» ή αν έχουμε δει τόσο πολύ πορνό στη ζωή μας. Ωστόσο, συγκριτικά με το ιερό δισκοπότηρο, το τρίο έχει μια βασική διαφορά: ναι μεν το βρίσκεις δύσκολα, εντούτοις υπάρχει.

Προφανώς υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να φτάσεις σε αυτή τη Γη της Επαγγελίας, και μάλιστα σπάνια αποδεικνύεται χρήσιμος ένας χάρτης. Τι θέλω να πω; Ότι αυτά πράγματα συμβαίνουν, δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Ή τουλάχιστον, για να μιλήσω για τον εαυτό μου, έτσι συνέβη με εμένα.


Ο λόγος που γράφω ό,τι γράφω δεν είναι για να πάρω κάποιο παράσημο –δεν χρειάζεται κιόλας. Ο τρόπος που διαμορφώνουμε τη σεξουαλικότητα μας και τα γούστα μας όταν βρισκόμαστε στο κρεβάτι με μια γυναίκα δεν έχει και δεν πρέπει να έχει σχέση με απονομή τίτλων ή κατάρριψη ρεκόρ. Τα βραβεία είναι για το ράφι, όταν μπλέκουν τα σώματα είναι μια άλλη και εντελώς προσωπική υπόθεση.

Ο λόγος που τα γράφω είναι για να πω ότι αν ποτέ βρεθείς σε αυτή την εξαιρετικά ευχάριστη θέση, μπορείς να κάνεις εκατομμύρια πράγματα, μην κάνεις όμως όσα έχεις δεις σε ταινίες πορνό. Απλά καμία σχέση. Για να τα δούμε πιο αναλυτικά χωρίς φανφάρες και πολλές λεπτομέρειες. Θα σου πω τι κατάλαβα εγώ από όλο αυτό.

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο

Ναι, μπορεί να είναι μια κοινή κοινότατη φαντασίωση (ακόμα και για τις γυναίκες) που ίσως μόνο σε κάποιες απομονωμένες φυλές σαμάνων (αυτές που θα συναντήσεις στον Αμαζόνιο) να μην την έχουν ακόυσει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι την κρίσιμη στιγμή ξέρουν όλοι τι θα κάνουν ή πως θα αντιδράσουν. Ούτε εσύ δεν θα ξέρεις, που θεωρητικά έχεις τον πιο εύκολο και προνομιακό ρόλο. Και κυρίως, μην περιμένεις ότι ξαφνικά θα μεταμορφωθούν, θα φορέσουν στολές cheerleader και θα ικανοποιήσουν κάθε σου επιθυμία.

Για αυτό το βασικό είναι να νιώσετε και οι τρεις σας άνετα. Και κυρίως εκείνες, αφού κακκά τα ψέματα, αυτές θα δώσουν τον τόνο στο όλο σκηνικό. Επομένως, πριν βγάλετε τα ρούχα σας, χρειάζεται μπόλικο φλερτ και ακόμα περισσότερη άνεση μεταξύ σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν (λίγο αλκοόλ πάντα βοηθάει) και μην εκβιάσεις καταστάσεις. Η υπομονή είναι αρετή.

Και μην νομίσεις ποτέ ότι έχεις φτάσει αρκετά κοντά. Σε αντίθεση με άλλα πράγματα στη ζωή, σημασία εδώ έχει μόνο προορισμός –όχι το ταξίδι. Οπότε, μην παρασυρθείς και καταστρέψεις τα πάντα από ανυπομονησία.

Τα φιλιά είναι το κλειδί της επιτυχίας

Αν τα προκαταρκτικά και οι «γλύκες» είναι το Α και το Ω γενικά, εδώ αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Είπαμε, θα πρέπει να νιώσουν άνετα, οικεία και να αισθανθούν πως ό,τι συμβαίνει γίνεται φυσικά και αβίαστα. Ναι, εσύ έχεις ένα σωρό ορμόνες να κουμαντάρεις εκείνη τη στιγμή οι οποίες είναι πιο άγριες και ανυπόμονες και από πιράχνας που έχουν λοκάρει θήραμα. Όμως έτσι δουλειά δεν γίνεται. Δώσε χρόνο. Και κυρίως δώσε χρόνο σε εκείνες για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους. Ε, δεν το λες και βάσανο αυτό το τελευταίο.


Μην περιμένεις «αεροπλανικά»

Εδώ αποδεικνύεται πόσο καταστροφική είναι η επιρροή του πορνό σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Πήγαινε σε απλές και δοκιμασμένες στάσεις και ας σου φαίνονται κάπως ξενέρωτες. Πήγαινε σε ό,τι πιο safe και κλασικό και άσε τις παραλλαγές του Κάμα Σούτρα για το μέλλον. Δεν θα φέρει η στάση το πάθος και το χάσιμο, αλλά η μεταξύ σας χημεία, ο τρόπος που επικοινωνείτε.

 Στο τέλος δεν θα πιστεύεις πόσο εγκεφαλικό είναι όλο αυτό. Πολυ πιο εγκεφαλικό από το να ήσουν μόνο με μια γυναίκά. Και μην ξεχνάς πως μαζί σου βρίσκονται κανονικές γυναίκες και όχι «κορίτσια-λάστιχα» που έχουν χύσει ιδρώτα σε πλατό. Για μια ακόμα φορά: άσε σε εκείνες την πρωτοβουλία για το πότε και πόσο δυναμικά θα μπουν στο παιχνίδι.

Και ξανά τρυφερότητα

Ναι μπορεί να φαίνεται παράδοξο που επιμένω τόσο πολύ σε αυτό, ενώ μιλάμε για κάτι που πρέπει εξ ορισμού να στάζει λαγνεία, παθός και «βρωμιά». Παρόλα αυτά, ξέρεις, αυτά τα πράγματα δεν τελειώνουν με τους τρεις σας απλώς να ντύνεστε και να φεύγετε. Οι στιγμές μετά θα είναι γεμάτες από ένα αίσθημα έξαψης αλλά και αμηχανίας. Εκείνες ικανοποίησαν και με το παραπάνω αυτό είχες στο μυαλό σου (ναι, το απόλαυσαν και αυτές, δεν σου έκαναν χάρη), αλλά τώρα θα πρέπει να είσαι εσύ αυτός που θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αν γνωρίζεστε καιρό, τότε μάλλον θα ξέρεις τι είναι αυτό που χαλαρώνει και τους τρεις σας και κάνει τα πράγματα να φαίνονται «σαν να μην έγινε κάτι σπουδαίο».


Διακριτικότητα πανω απ’ όλα

Επανερχόμαστε στο θέμα των «παρασήμων». Συγχαρητήρια, βίωσες αυτό που αποτελεί πόθο εκατομμυρίων ανδρών, αλλά μην βγεις να το διαλαλήσεις με ντουντούκα. Ειδικά, επιθυμείς να το επαναλάβεις με τις ίδιες. Όσο και αν ένα τρίο δεν θεωρείται πλέον ταμπού, καλό είναι κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.

Εξάλλου, με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις και ένα πολύ ιδιαίτερο και διεγερτικό «δέσιμο»: εσεις οι τρεις μοιράζεστε ένα μυστικό που δεν το ξέρει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς και ένα κρεβάτι. Και αυτό είναι το μόνο και πιο αποτελεσματικό όπλο που πρέπει να χρησιμοποιήσεις, αν θες να νιώσεις τέσσερα γυναικεία χέρια να αγγίζουν το κορμί σου.

Σε διαφορετική περίπτωση, ξέρεις, υπάρχουν και τα πρακτορεία ταξιδιών με μερικά καλά πακέτα για τον Αμαζόνιο.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου