Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Eurovision 2019: Αγωνία τέλος! Πέρασε η Ελλάδα στον τελικό; (βιντεο)

Eurovision 2019: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και με αγωνία οι συμμετέχοντες περίμεναν τη στιγμή των αποτελεσμάτων προκειμένου να δουν αν θα ξανατραγουδήσουν τη βραδιά του τελικού

Μια βραδιά απλά υπέροχη με τις 17 χώρες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του International Covention Center (ICC) στο Ισραήλ.

Η Κατερίνα Ντούσκα, η οποία με δόξα και τιμή εκπροσώπησε την Ελλάδα μας έκανε να δακρύσουμε, να χαμογελάσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί της δυνατά το «Better Love».

Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε στη σκηνή και έκανε μια φανταστική εμφάνιση, την οποία σίγουρα θα θυμόμαστε για χρόνια.

Μέσα στο κατάλευκο φόρεμα της ερμήνευσε το τραγούδι της και εντυπωσίασε , κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Τα χρώματα που επικράτησαν στο φόντο της ήταν το μωβ, το ροζ ενώ αντανακλούσε και το κίτρινο από τα φόρεμα που ήταν ντυμένες οι χορεύτριες της. Η παραμυθένια κατασκευή με λουλούδια ολοκλήρωσε την απίθανη εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό.

Κατάφερε όμως να περάσει στον τελικό; Έπεσαν μέσα τα προγνωστικά που την ήθελαν να βρίσκεται και πάλι στη σκηνή της Γιουροβίζιον το βράδυ του Σαββάτου;


Ναι, η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα πέρασε στον τελικό και θα την δούμε το βράδυ του Σαββάτου



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου