Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Eurovision 2019 Αποτελέσματα: Αυτή τη θέση κατέλαβε η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό! (βιντεο & φωτο)

Eurovision 2019: Μάγεψε με το Better Love, κέρδισε τις καρδιές των Ευρωπαίων φαν του διαγωνισμού, όμως η Κατερίνα Ντούσκα δεν κατάφερε να αγγίξει την κορυφή της φετινής Γιουροβίζιον. 

Η ελληνική συμμετοχή ήταν από τις χώρες του Α’ Ημιτελικού πού προκρίθηκε στον τελικό με σχετική ευκολία και η αλήθεια είναι πως όλοι αναθαρρήσαμε, πιστεύοντας πως η Κατερίνα θα μπορούσε να φτάσει σε μία υψηλή θέση στην τελική κατάταξη.

Κάποιοι πιο αισιόδοξοι, παρ’ ό,τι ήξεραν πως η ελληνική συμμετοχή είχε να αντιμετωπίσει… τέρατα και υπερθέαμα από Ολλανδία, Ρωσία, Ελβετία και Σουηδία, πίστευαν πως μπορούσε να αγγίξει την κορυφή. Και γιατί όχι άλλωστε αφού η ελληνική συμμετοχή ήταν πολύ καλά «δουλεμένη», με άψογη σκηνική παρουσία, καλό τραγούδι και πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια. Όμως τελικά, η Κατερίνα, παρ’ ό,τι έδωσε on stage τον καλύτερό της εαυτό δεν πήρε τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγνωστικά για την τελική κατάταξη του φετινού διαγωνισμού λίγες μόλις ώρες πριν τη διεξαγωγή του σόου, έδιναν την Ελλάδα στην 15η θέση ενώ λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα πριν τη διεξαγωγή του β Ημιτελικού, η Ελλάδα καταλάμβανε την 13η θέση. Παρ’ όλο που στον Α’ Ημιτελικό, η κριτική επιτροπή με την ψηφοφορία της της είχε δώσει την πρώτη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα 16 τραγούδια που συμμετείχαν στο πρώτο σόου του διαγωνισμού, η Ελλάδα δεν κατάφερε να υψώσει ανάστημα στα υπόλοιπα μεγάλα φαβορί που διαγωνίζονταν στον Β’ Ημιτελικό.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποια θέση κατέλαβε η Ελλάδα στην τελική κατάταξη...


Η ελληνική συμμετοχή ήταν από τις χώρες του Α’ Ημιτελικού πού προκρίθηκε στον τελικό με σχετική ευκολία .


H αλήθεια είναι πως όλοι αναθαρρήσαμε, πιστεύοντας πως η Κατερίνα θα μπορούσε να φτάσει σε μία υψηλή θέση στην τελική κατάταξη


 Το Better Love και η Κατερίνα Ντούσκα ακούστηκαν στην Ευρώπη, αγαπήθηκαν πολύ όμως αυτό δεν αντικατοπτρίστηκε στην τελική ψηφοφορία.


Τελικά η Ελλάδα κατέκτησε την... 21η θέση και πήρε 71 βαθμούς



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου