Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Eurovision 2019 Αποτελέσματα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού!

Eurovision 2019: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision; 

Η μάχη της Γιουροβίζιον υπήρξε και φέτος πολύ σκληρή ανάμεσα τις 26 χώρες που βρέθηκαν στον τελικό και διεκδίκησαν τη μεγάλη νίκη και το τρόπαιο του μουσικού διαγωνισμού.

Τα φαβορί αρκετά, η Ελλάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, η Κατερίνα Ντούσκα καταχειροκροτήθηκε και μπήκε στις καρδιές των Eurofans όμως δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του νικητή. Την ίδια σκληρή προσπάθεια έκανε και η Τάμτα με το τραγούδι της Replay για την Κύπρο, όμως ούτε και εκείνη κατάφερε να κατατροπώσει τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

Στο κατάμεστο εκθεσιακό κέντρο του Τελ Αβίβ που χώρεσε πάνω από 10.000 άτομα η μόνη στιγμή που επικράτησε σιγή ιχθύος ήταν την ώρα των αποτελεσμάτων αφού όλοι είχαν αγωνία για να ακούσουν το νικητήριο κομμάτι. Την ίδια αγωνία είχαν και οι εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις βαθμολογίες των χωρών που συμμετείχαν.

Τελικά, και παρά το 'θρίλερ' της ψηφοφορίας με ζωντανές συνδέσεις με όλες τις χώρες που συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό -ακόμα και εκείνες που δεν έφτασαν στον τελικό- τη νίκη πήρε μία χώρα η οποία κατάφερε να μπει στο Πάνθεον των καλύτερων τραγουδιών της Eurovision.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια χώρα πρόκειται...


Καθισμένος στο πιάνο του με ένα πολύ όμορφο και μελωδικό τραγούδι κατάφερε να πάρει τη νίκη.


Ο εν λόγω διαγωνιζόμενος αποτελούσε ένα από τα φαβορί της φετινής Γιουροβίζιον.


Ο λόγος για τον 25χρονο Dunkan Laurence που εκπροσώπησε την Ολλανδία με το τραγούδι «Arcade» και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.


 Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον τραγουδιστή, στο Τελ Αβίβ ταξίδεψε και η Ilse De Lange που εκπροσώπησε τη χώρα, πριν από 5 χρόνια, ως μέλος των The Common Linnets και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.


Στα στοιχηματικά γραφεία, λίγο πριν τον διαγωνισμό, όλοι μιλούσαν για την Ολλανδική συμμετοχή με τον ίδιο τον Dunkan να δείχνει σχεδόν σίγουρος ότι θα κερδίσει τον διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολλανδία πάλευε να πάρει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό εδώ και 40 χρόνια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου