Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Eurovision 2019: Β Ημιτελικός: Αυτές οι χώρες πέρασαν στον τελικό (φωτο & βιντεο)

Eurovision 2019: Ο Β’ ημιτελικός της φετινής γιουροβίζιον πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και έχουμε τα αποτελέσματα. Για να δούμε με ποιες χώρες θα διαγωνιστούν Ελλάδα και Κύπρος;

Η βραδιά ήταν λαμπερή με ωραίες φωνές, λαμπερά acts και μοναδικές εμφανίσεις με τους εκπροσώπους των χωρών να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής ώστε να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την βραδιά του τελικού.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των 18 χωρών ανάμεσα στις οποίες είδαμε και τα πέντε φαβορί, που διαγωνίστηκαν την Πέμπτη το βράδυ στον δεύτερο ημιτελικό της γιουροβίζιον, το κοινό ψήφισε την αγαπημένη του εμφάνιση.


Οι παρουσιαστές της βραδιάς φρόντισαν να κρατήσουν σε αγωνία τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους φαν του διαγωνισμού τραγουδιού αφού έκαναν αργά και βασανιστικά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των χωρών εκείνων που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού.

Δείτε ποιες χώρες πέρασαν στον τελικό στην gallery που ακολουθεί:


Το μεγάλο φαβορί, η Ολλανδία, πέρασε φυσικά στον μεγάλο τελικό Η Μάλτα θα είναι στον τελικό της ΓιουροβίζιονΗ Νορβηγία θα βρεθεί και εκείνη στη βραδιά του τελικού


Η Δανία στον μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού EurovisionΤο Αζερμπαϊτζάν τα κατάφερε και πήγε τελικό


Ένα ακόμη φαβορί, η Ρωσία, θα είναι στον τελικό


Η Αλβανία κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό της ΓιουροβίζιονΗ Σουηδία πέρασε από τον Β' Ημιτελικό στον τελικό


Η Ελβετία πέρασε στον τελικό

Τα Σκόπια θα βρεθεί στον τελικό της Γιουροβίζιον

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου