Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Eurovision 2019! Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Δείτε τι θα συμβεί στον διαγωνισμό! (βιντεο)

Eurovision 2019: Η Τάμτα εμφανίστηκε στον Α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision στο Τελ Αβίβ εκπροσωπώντας την Κύπρο και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Η εκπρόσωπος της Κύπρου βγήκε στη σκηνή με super sexy style και white look και ξεσήκωσε το κοινό με το «Replay» στη Γιουροβίζιον.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα κορμάκι, το οποίο ήταν φτιαγμένο από πλαστικό και δεν υπήρχε καθόλου ύφασμα, ενώ από το ίδιο υλικό ήταν και το jacket της και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της που όπως είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν είναι μπότες αλλά μία κατασκευή που προσαρμόζεται ως κάλτσα. Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη εμφάνιση της Τάμτα, η οποία θέλει πάντα να ξεχωρίζει και στο Τελ Αβίβ το κατάφερε, καθώς τη θεωρούν το απόλυτο fashion icon του διαγωνισμού.

 H Tάμτα εμφανίστηκε σούπερ σ*ξι στην σκηνή του Α ημιτελικού της Eurovision


H Tάμτα εμφανίστηκε σούπερ σ*ξι στην σκηνή του Α ημιτελικού της Eurovision


Όμως ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη στον τελικό της Eurovision


Oι κανόνες του διαγωνισμού δεν επιτρέπουν να αλλάξει το ρούχο, τι αλλαγεί θα κάνει;


Η Φαίη Σκορδά είχε μία πληροφορία από συνεργάτη της Τάμτα που είναι στο Τελ Αβίβ και αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού την μεγάλη αλλαγή που θα κάνει! Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί!

Σήμερα, μέσα από το Πρωινό η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς μπορεί να μην επιτρέπουν στην Eurovision τελευταία στιγμή να κάνει κάποια αλλαγή ένας τραγουδιστής στην εμφάνισή του, όμως η Τάμτα θα κάνει μία αλλαγή. Η Φαίη είχε την πληροφορία και την έδωσε στον αέρα του Πρωινού! Ναι, η Τάμτα ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της Eurovision με μία αλλαγή στην εμφάνισή της!

Δείτε την μεγάλη αποκάλυψη της Σκορδά για την αλλαγή στην εμφάνιση της Τάμτα στην Eurovision!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου