Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Γεννητούρια στη showbiz: Η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί! (φωτο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Ρένεση η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον διάσημο τραγουδιστή Manu Chao. 

Η γνωστή και όμορφη ηθοποιός που απολαμβάνουμε στις περιπέτειές της με τον Ηλία
-κατά κόσμον Βλαδίμηρο Κυριακίδη- γέννησε σήμερα το πρωί όπως ανακοίνωσε ο πατέρας της Ανδρέας Ρένεσης.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της μέχρι και σήμερα, δεν είχε μιλήσει ούτε μία φορά για την όμορφη περίοδο της ζωής της προτιμώντας να κρατάει αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή μόνο για την ίδια, τον σύντροφό της Μανού Τσάο και τους οικείους τους.

Η Κλέλια Ρένεση γέννησε, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε λιτά αλλά περιεκτικά ο πατέρας της σήμερα το πρωί, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το πού και το πότε ήρθε στον κόσμο το μωρό της.

Να θυμίσουμε ότι ο 57χρονος Γαλλοϊσπανός ερμηνευτής και ακτιβιστής και η 37χρονη πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ περίμεναν τους τελευταίους μήνες με ανυπομονησία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery το φύλο και το βάρος του μωρού που απέκτησε το ερωτευμένο ζευγάρι.


Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού ο Μανού Τσάο και η Κλέλια Ρένεση.


Η Κλέλια λόγω της εγκυμοσύνης της, υποδυόταν και στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα την έγκυο.


Πλέον ξεκινάει μία νέα ζωή για την ευτυχισμένη μανούλα η οποία ποτέ δεν έχει αποκαλύψει μέχρι σήμερα το οτιδήποτε γαι την προσωπική της ζωή.


Στο ποστ του ο ευτυχισμένος παππούς Ανδρέας Ρένεσης, πατέρας της όμορφης Κλέλιας, αναφέρει ότι πρόκειται για κοριτσάκι βάρους 3.450 γρ.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου