Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξέλιξη που θα σοκάρει τους τηλεθεατές (φωτο)

Αμείωτο θα κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η σειρά.

Η Ρία αποφασίζει να εκδικηθεί τον Δημήτρη, ενώ η Λίλιαν αισθάνεται πως μέρα με την ημέρα χάνει τη Μελίτη. Από την άλλη, η Κάτια φοβάται πως αν η Μαρίνα μάθει την αλήθεια για τη συγγένεια τους θα τη μισήσει περισσότερο. Έτσι, η γυναίκα αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της...

Η Έλλη σκέφτεται ένα σχέδιο προκει­μένου ο Άρης να παραμείνει στην Ελλάδα καθώς είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν θέλει να τον χάσει από τη ζωή της. Όμως, όταν πάει να το εφαρμόσει, συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όπως τα περίμενε.

Εurovision 2019: Β Ημιτελικός: Αυτές οι χώρες πέρασαν στον τελικό (photos-video)
Λί­γο μετά, η κοπέλα μαθαίνει πως ο Κωστής πήγε τα παιδιά τους να παίξουν με τη Μελίτη και εξαγριώνεται. Η Έλλη ξεσπάει κατά του πρώην συζύγου της λέγοντάς του ακόμα μία φορά πως δεν θέλει τα παιδιά της να έχουν καμία επαφή με την κόρη της Μαρίνας. Από την άλλη, ο Δημήτρης είναι βέβαιος πως θα τα ξαναβρεί με τη Σοφία, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να είναι μαζί. Την ίδια στιγμή η Ρία αισθάνεται προδομένη από τον Δημήτρη και αποφασίζει να τον τιμωρήσει. Εν τω μεταξύ, π Ρένα ξεκαθαρίζει στον Αντρέα πως δεν τον βλέπει πια ερωτικά και εκείνος αποχωρεί από τα σπίτι της.

Παρόλο που και οι δύο αισθάνονται θλίψη για αυτή ,την εξέλιξη, δεν το ομολογούν ο ένας στον άλλον. Την επόμενη μέρα η Σο­φία επιστρέφει στο σπίτι με το μωρό και ο Δημήτρης έχει γίνει σκιά της. Την ίδια ώρα ιδία ώρα η Ρία πλαστογραφεί την υπογραφή του Δημήτρη και βάζει μπροστά το σχέδιο της. Βάσει αυ­τού, η γυναίκα καταφέρνει να πάρει στην κατοχή της ένα μεγάλο χρημα­τικό ποσό.

Αυτά τα χρήματα τα επεν­δύει στο σπίτι της, και όλοι αναρω­τιούνται πού βρήκε τα λεφτά. Όταν ο Κωστής, όμως, παρατηρεί τα οικο­νομικά της εταιρείας, αντιλαμβάνε­ται σοκαρισμένος τι έχει συμβεί. Εν τω μεταξύ, η Ρένα έρχεται ξανά κο­ντά με τον Αντρέα, αλλά περιμένει πρώτα να μιλήσει με τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Εκείνος, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Η Μαρίνα μεταφέρει την Κάτια στο νοσοκομείο

Η Κάτια είναι αποφασισμένη να αποκα­λύψει στη Μαρίνα τη συγγένεια τους. Η συνάντηση τους, όμως, είναι πολύ επώ­δυνη και η γυναίκα τελικά δεν βρίσκει το κουράγιο να πει στην κοπέλα την αλή­θεια. Επιστρέφοντας πίσω στο σπίτι η Κά­τια έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στην 'Ελλη.

Ώρες μετά, η Κάτια, μη μπορώ­ντας να αντέξει πως τόσα χρόνια έκανε κακό στην ίδια της την κόρη, της γρά­φει ένα γράμμα στο οποίο της εξηγεί τα πάντα και αμέσως μετά προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Λίγο αργότερα, η Μαρίνα, θέλοντας να συζητήσει με την 'Ελλη, πηγαίνει στο σπίτι της.

Τότε έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα. Η Κάτια έχει χάσει τις αισθήσεις της μετά την απόπειρα αυτο­κτονίας που έκανε. Η Μαρίνα έντρομη τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί σώζουν τη γυναίκα. Όταν η Κάτια συνέρχεται, εξομολογείται στη Μα­ρίνα πως δεν έπρεπε να τη σώσει. Εν τω μεταξύ, ο Φώτης, όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, σπεύδει αμέσως στο νοσοκο­μείο.

Ο άντρας την επισκέπτεται στο δω­μάτιο που νοσηλεύεται και προσπαθεί να τη συνετίσει. Εκείνη τον παρακαλάει να πάει σπίτι της και να πάρει το γράμμα που άφησε για τη Μαρίνα πριν το βρει κανένας άλλος, σύμφωνα με το My Tv. Μάλιστα, του εξομολογείται πως φοβάται ότι η Μαρίνα θα τη μισήσει πε­ρισσότερο αν μάθει την αλήθεια. Εκείνος αποχωρεί και πηγαίνει στο σπίτι της, όπου διαπιστώνει πως ο φάκελος με το γράμ­μα λείπει. Την ίδια ώρα η Μαρίνα βγάζει από την τσάντα της τον φάκελο που πήρε από το δωμάτιο της Κάτιας.

Όμως δεν εί­ναι σίγουρη αν θέλει να τον ανοίξει και να διαβάσει το περιεχόμενο... Λίγο αργότε­ρα, ο Φώτης ενημερώνει την Κάτια πως ο φάκελος δεν βρέθηκε και εκείνη τρο­μοκρατείται. Του ζητάει να κάνει τα πάντα και να τον βρει καθώς αν η Μαρίνα διαβά­σει όσα της έγραψε δεν θα θέ­λει να την ξαναδεί ποτέ. Παρό­λο που ο άντρας της υπόσχε­ται πως θα ψάξει να τον βρει, όταν μαθαίνει πως η Μαρίνα τον έχει στην κατοχή της απο­φασίζει να τον αφήσει στη δι­άθεση της. Την επόμενη μέρα η Μαρίνα παίρνει την απόφα­ση να επιστρέψει τον κλειστό φάκελο στην Κάτια.

Όταν, λοι­πόν, τη συναντάει, της ξεκα­θαρίζει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Τα λόγια της Μαρίνας πληγώνουν την Κάτια, η οποία δεν ξέρει πώς να πράξει...

Τι συμβαίνει όμως με τη Λίλιαν και τη Μελίτη σε ότι αφορά στη Μαρίνα;


Η Μελίτη γνωρίζει για πρώτη φορά τον Μιχάλη και δείχνει πως δεν τον συμπαθεί. Το γεγονός αυτό προβληματίζει τόσο τον νε­αρό όσο και τη Μαρίνα.

Επιστρέφοντας πίσω στο σπίτι της, η μικρή ζητάει από τη Λίλιαν να την αφήσει να κοιμηθεί ένα βρά­δυ στ'ο σπίτι της Μαρίνας.

Τότε, η γυναίκα αισθάνεται πως χά­νει την κόρη της και δεν ξέρει τι να κάνει. Ωστό­σο, αποφασίζει να μην της χαλάσει το χατίρι.


Οι συναντήσεις με τη Μελί­τη κάνουν τη Μαρίνα πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί­νη αισθάνεται ευτυχι­σμένη που βρήκε επιτέ­λους την κόρη της αλλά και που η σχέση της με τον Μιχάλη κυλάει αρ­μονικά.

Το μόνο που την προβληματίζει είναι που η μικρή δεν είναι φιλι­κή απέναντι στον νεαρό.


Τότε, ο Κωστής της υπό­σχεται πως θα τη βοηθήσει.

Έτσι, λοιπόν, όταν συναντάει την κόρη του, της μιλάει με όμορφα λόγια για τον Μιχάλη. Παράλληλα, π Λίλιαν, ακούγοντας την κουβέντα τους, θυμώνει με τον Κωστή και τον κατηγορεί πως πσροσύρει το παιδί και το στρέφει εναντίον της.

Μάλιστα, στην πορεία η γυναίκα προσπαθεί να κρατήσει μακριά τη Μελίτη από τη Μαρίνα.

Από την άλλη, η 'Ελλη και ο Μιχάλης υποψιάζο­νται πως υπάρχει ένας κρυφός δεσμός ανάμεσα στον Φώτη και στην Κάτια.


Έισι, η κοπέ­λα αποφασίζει να ερευ­νήσει για το παρελθόν του άντρα.

Τα προβλή­ματα, όμως, για την 'Ελ­λη δεν σταματούν εδώ καθώς δεν θέλει τα παι­διά της να έχουν επαφές με τη Μελίτη. Έτσι, συ­ναντάει τη Μαρίνα και της ζητάει να κρατήσει την κόρη της μακριά από την οικογένεια της.

Πα­ράλληλα, η Μάρθα ακο­λουθεί τον Φώτη και τον βλέπει να έρχεται κοντά με τον Κάτια. Η εμπιστο­σύνη της γυναίκας προς τον σύντροφο της αρχί­ζει να κλονίζεται.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου