Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της και μας «καίει» τα εγκεφαλικά κύτταρα (φωτο)

Ποιες εκλογές; Ποιος τελικός MasterChef; Ποιες εξελίξεις στο Survivor; H Κόνι «ανεβάζει» σέξι φωτογραφίες και κάνει πανικό!

Τώρα θα σκεφτείς «και; Πρώτη φορά είναι;».

Όχι, πρώτη φορά δεν είναι αλλά η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σίγουρα θα σου «κάψει» τα εγκεφαλικά κύτταρα!

Η Κόνι πόζαρε στο μπαλκόνι όπως την γέννησε η μαμά της, απλά φρόντισε να καλύψει το επίμαχα (μπροστινά) σημεία του κορμιού της με μια πετσέτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κούκλα καλλιτέχνιδα «ανεβάζει» σέξι φωτογραφίες αφού της αρέσει να εμπλουτίζει τα social media της με «καλλιτεχνικές» φωτογραφίες.



Εξάλλου η Κόνι είναι κι ένα κορίτσι που δεν έχει «κολλήματα» με την -εξαιρετική ομολογουμένως- εξωτερική της εμφάνιση ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε απαντήσει στο πώς αντιδρά όταν οι followers της, της κάνουν αρνητικά σχόλια.

«Όλοι άνθρωποι όταν κοιταζόμαστε, κοιτάμε τις λεπτομέρειες. Δεν έχει υπάρξει φορά που να πω δεν μου αρέσει μια φωτογραφία, από μικρή βγάζω τις ανασφάλειες μου για να συνδεθώ με αυτές.

Αυτοσαρκάζομαι και μετά το βλέπω κι εγώ με χιούμορ δεν ξέρω τι δεν μου αρέσει. Δυνατό μου σημείο θεωρώ το χιούμορ μου… Στα αρνητικά σχόλια δεν απαντάω γιατί θέλω να τους δείξω πόσο κακοί είναι. Δεν με πληγώνουν αλλά από εγωισμό δεν πληγώνομαι», είχε αναφέρει.

Δες τη φωτογραφία και...


Όπως την γέννησε η μαμά της

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου