Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Η Πόπη Τσαπανίδου συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» (βιντεο)

Η κουβέντα ξεκίνησε με αναφορά στις κόρες της, από τις οποίες οι δύο ζουν πλέον μόνιμα στο Άμστερνταμ και εργάζονται εκεί.

«Νιώθω ανακούφιση και χαρά που βλέπω τις κόρες μου με όνειρα και στόχους, χωρίς φόβους. Νιώθω και μια ελευθερία προσωπική να κάνω κι εγώ ότι θέλω».

Ακόμη η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε ότι το να γίνει μητέρα σε ηλικία μόλις είκοσι ετών έγινε από επιλογή. Περιέγραψε στην παρουσιάστρια τη στιγμή που ο γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα διδύμων, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε κλαίγοντας.

Η συζήτηση, όμως, πήγε και στον σύζυγό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όσο ήταν έγκυος κι εκείνη μόλις 23 ετών και στις ακόλουθες φωτογραφίες αποκαλύπτεται ο τρόπος που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.


«Ηλεκτροπληξία. Έτσι θέλει η ζωή για να αλλάξει, ένα δευτερόλεπτο»

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος… Έτσι θέλει η ζωή για να αλλάξει, ένα δευτερόλεπτο μόνο… Η μεγαλύτερη αρετή που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος είναι η ανάγκη της εξέλιξης και του επαναπροσδιορισμού του ίδιου σου του εαυτού, να ξαναστήνεται στα πόδια του. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω… το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν να φύγω, να πάρω τα παιδιά. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πολύ δύσκολα, σε κατάσταση σοκ».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα με τα λεγόμενά της.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου