Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Βάφτισαν την κόρη τους - Οι πρώτες φωτογραφίες ( φωτο)

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης βάφτισαν την κόρη τους.

Η βάφτιση έγινε χθες το απόγευμα 19 Μαΐου σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο! Η έντεκα μηνών κορούλα τους πήρε το όνομα Ανατολή – Νεφέλη!

Το μυστήριο έγινε στην Αλεξανδρούπολη, όπου το ζευγάρι ζει μόνιμα.

Νονός της μικρής ήταν ο στενός τους φίλος Αλέξης Παπασάββας, ο οποίος είναι γνωστός στον κόσμο της κοσμετολογίας και της αισθητικής μιας και η οικογένειά του διαθέτει αλυσίδα κέντρων ομορφιάς και περιποίησης.

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Ιούλιο, είχε αποφασίσει εδώ και καιρό πως δεν επιθυμεί να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί. Η βάφτιση της μικρής αποφάσισαν να γίνει στα τέλη της άνοιξης στην Αλεξανδρούπολη, γενέτειρα του Μιχάλη, μιας και είναι και ο μόνιμος τόπος κατοικίας του ζευγαριού.

Όσο για τον γάμο, κανένας από τους δύο δεν βιάζεται για κάτι τέτοιο, αναβάλλοντας συνεχώς την ημερομηνία. Άλλωστε, η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης ζουν ήδη σαν παντρεμένοι, έχοντας στήσει την οικογενειακή τους φωλιά στην όμορφη Αλεξανδρούπολη.

Το ζευγάρι δεν δημοσίευσε στα social media τίποτα σχετικό με την βάφτιση της κόρη του. Όμως, στις fan pages των τραγουδιστών στο Instagram αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής τους!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τη βάφτιση.




πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου