Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η σύζυγός του, Εβελίνα! Οι φωτογραφίες και οι ευχές στο facebook (φωτο)

Σχεδόν δυόμιση χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Ο παρουσιαστής μετά από μια σειρά επεμβάσεων και αρκετών ημέρων στην εντατική, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης κι έχει δείξει σημάδια βελτίωσης.

Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα στέκεται «άγρυπνος φρουρός» η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία φροντίζει τα πάντα ώστε ο σύζυγός της να ανεβαίνει αξιοπρεπώς τον μεγάλο και σκληρό Γολγοθά του.

Συγχρόνως φροντίζει και τον γιο τους που είδε τον πατέρα του, έναν χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο. Η σπουδαία αυτή γυναίκα συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook κάνει αναφορά στον Κωνσταντίνο της, πότε με λόγια και πότε με όμορφες εικόνες.

Το πρωί της Τρίτης με αφορμή την ονομαστική του εορτή, πόσταρε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου της και το μήνυμα της ράγισε καρδιές.

Η Εβελίνα Βαρσάμη και οι οικείοι του, θέλουν να τον δουν ξανά να περπατά, να είναι η χαρά της ζωής όπως ήταν πάντα, να χαμογελάει και να λάμπουν τα πάντα γύρω του.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες και το μήνυμά της



πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου