Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Κώστας Ευριπιώτης: Το μήνυμα των γιων του ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής που ραγίζει καρδιές

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των γιων του. ω

Ο Κώστας Ευριπιώτης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με την υγεία του να έχει σημειώσει επιδείνωση.

Οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν μόνο ένα θαύμα που θα μπορούσε να αναστρέψει την όλη κατάσταση.

Οι θεράποντες γιατροί του είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι για το μέλλον ενώ η οικογένειά του στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στον ηθοποιό για να συνεχίσει τον σκληρό αγώνα του.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο καλός του φίλος, Γιώργος Γιαννόπουλος είχε αποκαλύψει τα νεότερα της υγείας του λέγοντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Είναι λίγο δύσκολα… ας μείνουμε εκεί μόνο».

Να θυμίσουμε ότι σχεδόν πριν ένα χρόνο ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου, όμως, κατάφερε να βγει νικητής. Μάλιστα σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».

Έπειτα η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιπλοκές με τον ηθοποιός να νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δυο του γιοι Ίωνας και Αδαμάντιος νωρίτερα έκαναν μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Δείτε τι έγραψαν στη gallery που ακολουθεί

Το συγκινητικό μήνυμα των γιων του

«Λατρεμένε μας πατέρα, χρόνια σου πολλά. Η αγάπη μας να σου δίνει δύναμη. Αδαμάντιος, Ίωνας και η μαμά», σημείωσαν στο μήνυμα.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου