Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Master Chef: Πανικός στην τελευταία δοκιμασία πριν τον τελικό. Τα νεύρα, η ένταση και η αποχώρηση (βιντεο & φωτο)

Πανικός, νεύρα και άγχος στο… κόκκινο ήταν ό,τι επικράτησε στη δεύτερη δοκιμασία του αποψινού επεισοδίου του Master Chef που πραγματικά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά τη δοκιμασία του Mystery Box από την οποία νικήτρια βγήκε η Σπυριδούλα, κάτι που σημαίνει ότι πηγαίνει κατευθείαν στον τελικό, ο Χρήστος και ο Μανώλης έπρεπε να αναμετρηθούν για τη μία και μοναδική θέση στο μεγάλο φινάλε του ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50,000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Master Chef της χώρας μας.

Το άγχος των δύο παικτών ήταν τόσο έντονο που ο Μανώλης κάποια στιγμή «την είπε» άσχημα στη Σπυριδούλα η οποία δεν σταματούσε να μιλάει, στην προσπάθειά της να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες της. Όμως, αντί να τον βοηθάει, αποδείχτηκε ότι τον άγχωνε παραπάνω και γι’ αυτό ο Μανώλης έφτασε στο σημείο να της μιλήσει έντονα, ζητώντας της να σταματήσει να του μιλάει.


Ο Χρήστος δεν έκρυψε το άγχος του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.


Αγανάκτησε με τις συνεχείς οδηγίες της Σπυριδούλας από τον εξώστη έδειξε ο Μανώλης και της "την είπε".


Η Σπυριδούλα πάντως είχε καλή πρόθεση απέναντι στους συμπαίκτες της και ειδικά προς τον Μανώλη τον οποίο ήθελε να δει στον τελικό μαζί της.

Άγχος, αγωνία... πανικός!

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ένταση ανάμεσα στον Μανώλη και τη ΣπυριδούλαΤελικά, μετά από... ανελέητο τρέξιμο των δύο διαγωνιζόμενων, οι κριτές ανέδειξαν τον φιναλίστ στο πλευρό της Σπυριδούλας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος παίκτης πέρασε στον τελικό και ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου