Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

MasterChef: Η Σπυριδούλα αποκάλυψε γιατί τη μάλωνε ο σύντροφός της και τι θα γίνει με το γάμο τους (βιντεο)

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, είναι η παίκτρια που πήρε τη δεύτερη θέση στο φετινό MasterChef και βρέθηκε μια ανάσα πριν την πρωτιά και την κατάκτηση του τίτλου.

Η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η 25χρονη φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύντροφό της, Αποστόλη, αποκαλύπτοντας για ποιον λόγο της έκανε παρατήρηση.

«O αρραβωνιαστικός μου ήταν στον τελικό, αλλά δεν ήθελε να είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πίεζα να το κάνει. Ο γάμος ήταν 8 Ιουνίου. Θα αναβληθεί, θα πάει λίγο παραπίσω. Μάλλον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

Ο σύντροφός μου πολλές φορές με μάλωνε από την τηλεόραση. Υπήρχαν πράγματα που δεν πίστευε πως θα κάνω για κανένα λόγο. Συγκεκριμένα το περιστατικό με την Εύα και το σκαμπό. Αλλά δεν είναι όπως φάνηκε. Όντως πονούσε η μέση μου. Υπήρχε μια κουβέντα από πριν. Είχα συζητήσει με την Εύα πριν από λίγο. Φάνηκε υπερβολικά άσχημο. Και εγώ όταν το είδα ήταν άσχημο», είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου