Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

MasterChef: Οι δοκιμασίες που θα «βγάλουν το λάδι» στους φιναλίστ

Το «MasterChef» ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 22 Μαΐου, όπου οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα ανακοινώσουν ζωντανά ποιος παίκτης κερδίζει τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η στιγμή της ανάδειξης του επόμενου 'Ελληνα MasterChef πλησίαζε! Δύο είναι οι παίκτες που όπως θα παρακολουθήσουμε θα παραμείνουν έως τις τελικές δοκιμασίες και οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Τον μεγάλο νικητή θα ανακοινώσουν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζωντανά από την κουζίνα του «MasterChef», ο τελικός χωρίζεται σε τρεις φάσεις και αποτελείται από τρεις δύσκολες δοκιμασίες. Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου έως την Τετάρ­τη 22 Μαΐου, όπου θα μάθουμε το όνομα του νικητή, κάθε ημέρα παρακολουθούμε και από μία δι­αφορετική δοκιμασία.

Οι δοκιμασίες είναι απαιτητικές και αναμφισβήτητα κρίσιμες και αποκαλύπτονται στις ακόλουθες φωτογραφίες.


Πρώτη δοκιμασία Δευτέρα 20 Μαΐου

Η πρώτη αποστολή των δύο φιναλίστ είναι να δημιουργήσουν όσο καλύτερα μπορούν ένα πιάτο αντιγραφής.
Η δοκιμασία δεν λαμβάνει χώρα στο πλατό, αλλά οι παίκτες πραγματοποιούν μαζί με τους τρεις κριτές ένα ταξίδι-αστραπή στην Ισπανία.

Τα πιά­τα τους, λοιπόν, θα είναι φτιαγμένα με την ανάλογη αισθητική και αγα­πημένα υλικά της συγκεκριμένης χώρας της Μεσογείου.

Παράλληλα, στο πλευρό τους βρίσκονται και μερικοί από τους πρώην συμπαίκτες τους, οι οποίοι έχουν ήδη αποχωρή­σει από τον διαγωνισμό και φυσικά δεν θα έχουν ενεργό ρόλο στη δο­κιμασία, αλλά υηοστηρικτικό.


Δέυτερη δοκιμασία Τρίτη 21 Μαΐου

Η επόμενη δοκιμασία που καλού­νται να ολοκληρώσουν επιτυχώς οι διαγωνιζόμενοι διεξάγεται στο στούντιο του  και είνοι πο­λύ διαφορετική από όσα έχουν κλη­θεί να δημιουργήσουν στην κουζίνα μέχρι στιγμής.

Το αποτέλεσμα των πιάτων τους κρίνουν οι τρεις κριτές του διαγωνισμού, δίνοντας μεγάλη σημασία ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.


Τρίτη δοκιμασία Τετάρτη 22 Μαΐου

Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία εί­ναι και η πιο απαιτητική!

Η δυάδα του τελικού καλείται να δημιουρ­γήσει ένα πιστό αντίγραφο πιάτου, το οποίο έχει επιμεληθεί ο διάση­μος και καταξιωμένος σεφ Φίλιπ­πος Χρονόπουλος.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο μετρ της γαστρο­νομίας που θριαμβεύει στις κουζίνες της Γαλλίας και έχει στην κατοχή του και αστέρι Michelin.

Μετά το τέλος και ίων τριών δοκιμασιών οι κριτές συνυπολογίζουν τους βαθμούς των διαγωνιζομένων και καλούνται να ανακοινώσουν το όνομα του μεγά­λου νικητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η στιγμή της κρίσιμης ανακοίνωσης θα προβληθεί ζωντανά στη μικρή μας οθόνη όπως συνέβη και την πε­ρασμένη σεζόν. Ο μεγάλος νικητής, εκτός από τον τίτλο του κερδίζει και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου