Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.


O Χρήστος Κυριαζής έρχεται στο «The 2Night Show» σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλάει για την πορεία του στη μουσική και τα πάθη που τον οδήγησαν να γράψει τραγούδια. Επίσης, συζητά με τον Γρηγόρη τη σχέση του με τις γυναίκες και περιγράφει το πόσο καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει και στη ζωή του αλλά και στην καριέρα του.

Ο Φάνης Δέλλιος, ιδρυτής του Συλλόγου Συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού «Αρωγή 12+», μιλάει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά από την ηλικία των 16 ετών και περιγράφει τη μάχη που έδωσε επί πέντε χρόνια για να καταφέρει να σταθεί νικητής. Ο ίδιος περιγράφει επίσης τη στάση που κράτησαν οι γονείς του και τον ρόλο που διατήρησαν μέχρι τέλους.

Επόμενος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ο Γιάννης Φλωρινιώτης ο οποίος συνοδεύεται από την κόρη του. Ο τραγουδιστής μιλάει για την καριέρα του στη μουσική, το γάμο του και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από τη πρώην σύζυγό του. Τέλος, εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη.


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου