Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Τραγωδία στο αφιέρωμα για τον Νικόλα Άσιμο! Μουσικός έπαθε ανακοπή επί σκηνής και πέθανε!

Ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο χθες το βράδυ, τελικά μετατράπηκε σε τραγωδία αφού έφυγε επί σκηνής γνωστός μουσικός! 


Επί σκηνής στο μεγάλο αφιέρωμα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα βρίσκονταν οι One Nation Underground, ένα αγαπημένο συγκρότημα που υπηρετεί το συγκεκριμένο μουσικό είδος. Ο 57χρονος Δημήτρης Χατζής ο οποίος διαθέτει γνωστό δισκοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και υπήρξε ένας πραγματικά πολύ καλός μουσικός, ήταν μέλος του συγκεκριμένου γκρουπ.

Το συγκρότημα ερμήνευε το τέταρτο κομμάτι του όταν ο 57χρονος έδειξε να νιώθει δυσφορία και ξαφνικά σταμάτησε να παίζει την κιθάρα του. Μάλιστα πρόλαβε να την βγάλει από τον λαιμό του όμως αμέσως μετά σωριάστηκε στο έδαφος.


Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε μεγάλος πανικός στη γεμάτη αίθουσα του «Romantzo-Bios» η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Οι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έφτασε περίπου μισή ώρα αργότερα για τη μεταφορά του άτυχου μουσικού στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Μόνο που ο εν λόγω μουσικός, πολύ γνωστός και αγαπητός στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και έτσι όσο και αν προσπάθησαν, ήταν μάταιο.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου