Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ξέσπασαν Σκορδά – Τσολάκη on air: «Εξαρτάται πόσο ξεφτιλισμένος αισθάνεται κάποιος»! (βιντεο)

Η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Τσολάκη ξέσπασαν στον αέρα του Πρωινού! Τι συνέβη;

Η Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και φυσικά η Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για το ξέσπασμά της πριν από λίγες μέρες στο instagram με αφορμή ένα αναληθές δημοσίευμα που ανέφερ πως χωρίζει με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη και μεταξύ άλλων ανέφερε και ένα ευαίσθητο θέμα που είναι αυτό της μητρότητας.

Η Ελένη Τσολάκη είπε: «Το να διαβάσουμε διάφορα για τη ζωή μας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο προσωπικό και ευαίσθητο σε έναν τίτλο, ανάμεσα σε άλλες ανυπόστατες πληροφορίες, απλά και μόνο για μερικά κλικς με θύμωσε πάρα πολύ.

Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Στο τέλος της ημέρας η απόδειξη είναι η αλήθεια. Το όριο μου είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν θέλω να μου το αγγίξεις αυτό…. Είναι πολύ ιερό και υπέρβαση να διαβάσω αυτή τη λέξη σε έναν τίτλο ενός άρθρου που δεν ξέρω ποιος το γράφει. Το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Η μανούλα μου το είδε από το προηγούμενο βράδυ και δεν μου το είπε για να μη στενοχωρηθώ. Ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος να ξέρει πως υπάρχει μια δική μου απάντηση»!



Ορμώμενη τα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι υπάρχουν όρια και τότε ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά. Τι συνέβη όμως και η Φαίη θέλει να κινηθεί νομικά;



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου