Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

After Dark: Αυτοί είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά (φωτο)


After Dark: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά;

Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Νίκο Κουρκούλη και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Ο Νίκος Κουρκούλης σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Μιλάει για τη ζωή του στην Αυστραλία και τις δυσκολίες που συνάντησε εκεί, την επιστροφή του στην Ελλάδα και τα νυχτερινά μαγαζιά και απαντά αν ο γάμος του έχει περάσει ποτέ κρίση. Στο Εξομολογητήριο, είναι απολαυστικός και απαντά σε όλα: υπάρχει κάτι που παρακολουθεί στο ίντερντετ και ντρέπεται γι’ αυτό; Ποιο τραγούδι απέρριψε και έπειτα το μετάνιωσε γιατί έγινε μεγάλη επιτυχία; Ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κέλλυς και πολλά ακόμη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλάει για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης. Επίσης, σχολιάζει με τον χαρακτηριστικό καυστικό του λόγο τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρόνιας καθώς και τα κακώς κείμενα της showbiz ενώ αποκαλύπτει και τα μελλοντικά του σχέδια. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε μία σειρά από after dark ερωτήσεις…

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, στο After Dark έρχονται ο Δημήτρης Σταρόβας και η Λίτσα Πατέρα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, σε άκρως αποκαλυπτική διάθεση, μιλάει για τα πάντα: τα νέα του επαγγελματικά βήματα, για τη σύντροφό του αλλά και τη σχέση του με την έφηβη κόρη του, από τον πρώτο του γάμο. Στο Εξομολογητήριο, απαντά σε μία σειρά από ακατάλληλες ερωτήσεις και θυμάται την πρώτη φορά που έκανε σεξ, περιγράφει το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει ποτέ για μία γυναίκα ενώ αναφέρει και για ποια επαγγελματική του επιλογή μετανιώνει.

Η Λίτσα Πατέρα μιλάει για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την αστρολογία, αν έχει σκεφτεί ποτέ να παρουσιάσει δική της εκπομπή αλλά και για την προσωπική της ζωή σήμερα. Επίσης, κάνει προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το πώς θα περάσουν αυτό το καλοκαίρι. Στο Εξομολογητήριο, απαντά σε μία σειρά από ερωτήσεις όπως: ποιον θεωρεί τον πιο σέξι άντρα στην Ελλάδα, πως αντιδρά στην απιστία και ποιο είναι το χειρότερο περιστατικό που της έχει συμβεί κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου