Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Φαίη Κοκκινοπούλου: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποσύρθηκε από την τηλεόραση

Για αρκετά χρόνια αποφάσισε να απέχει από την μικρή οθόνη. 

Η Φαίη Κοκκινοπούλου σε συνέντευξή της εξηγεί τους λόγους που δεν την βλέπουμε στην tv, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργουλόπουλο.

-Έχουμε πάρα πολύ καιρό να σε δούμε στην τηλεόραση.

«Είχα αποσυρθεί 8 χρόνια από την τηλεόραση, έχω πολύ καιρό να δουλέψω εκεί. Έγραψα τα δύο βιβλία μου, μια συλλογή διηγημάτων, με τον τίτλο «Εξαπάτηση», κι ένα μυθιστόρημα, το «Μπούκου», αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκα, ήθελα να επικεντρωθώ σ' αυτό.


Δεν είμαι επαγγελματίας συγγραφέας, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, πώς γράφεται ένα βιβλίο. Έκανα ολόκληρη μελέτη και άσκηση γι’ αυτό και είμαι περήφανη. Οι μικρές μου ιστορίες διαβάζονται και στο... πόδι, η καθεμιά χωράει και σε μια χαρτοπετσέτα. Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά πέφτω με τα μούτρα σε ό,τι κάνω».

-Μετά την επιτυχία που έκανε το τηλεοπτικό σίριαλ «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» υπήρχαν πολλές προτάσεις για συνεργασία;

«Αγαπούσα τον Νίκο Σεργιανόπουλο, είχαμε μια καταπληκτική συνεργασία, μου λείπει, ήταν υπέροχος, είχε χιούμορ, ήταν αξιολάτρευτος. Μου έγιναν προτάσεις μετά το σίριαλ, αλλά «κλείστηκα», γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οι ρόλοι που μου πρότειναν έμοιαζαν. Μου αρέσει που μεγαλώνω, γιατί βγαίνουν καινούργιοι ρόλοι, με περισσότερο βάθος, πιο πολύπλοκοι χαρακτήρες κι αυτό σε κάνει να μη βαριέσαι ποτέ στη δουλειά αυτή».

-Λες την ηλικία σου;

«Βεβαίως, είμαι γεννημένη το 1967, φαίνεται, δεν φαίνεται, αυτή είναι η ηλικία μου. Είμαι χαρούμενη γιατί έζησα τα χρόνια αυτά, έφτασα στην ηλικία αυτή, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν σε αυτή την ηλικία», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου