Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Γιάννης Σπαλιάρας: Θα πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη ξένη τηλεοπτική σειρά – Όσα μας αποκάλυψε(φωτο)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πάρει φόρα και δεν σταματά απ’ ότι φαίνεται.

Το γνωστό μοντέλο έχει μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία χρόνων και όπως όλα δείχνουν η ανοδική της τάση αυξάνεται κι άλλο.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Γιάννη να συμμετέχει σε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή του NBC κι εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να εξακριβώσουμε αν η εν λόγω φήμη ευσταθεί.

Εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ισχύει η συγκεκριμένη είδηση. Είμαι πολύ κοντά στο να υπογράψω συμφωνία μαζί τους. Πρόκειται για μια σειρά που προβάλλεται ήδη παγκοσμίως μέσω του Netflix. Θα έχει γυρίσματα σε Ελλάδα, Μαϊάμι και Λος Άντζελες και ανυπομονώ πολύ γι’ αυτό. Ωστόσο, δεν μπορώ να προβώ σε περισσότερες λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει ήδη αρκετές εμπειρίες στο βιογραφικό του, αφού έχει περπατήσει χιλιόμετρα σε πασαρέλες, έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφίσεις για καμπάνιες, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει ήδη ασχοληθεί με την υποκριτική σε εγχώριες σειρές αλλά και στον κινηματογράφο με την ταινία «Εικόνα σου είμαι».

Τώρα είναι έτοιμος να κάνει και το επόμενο μεγάλο βήμα και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε μια παγκοσμίου βεληνεκούς παραγωγή!

Καλή επιτυχία mr Spal…



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου