Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Γιαούρτι με καλοκαιρινά φρούτα, σπόρους chia και πασατέμπο

Υλικά

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό χαμηλό σε λιπαρά

2 φλιτζάνια καρπούζι και πεπόνι κομμένο σε κυβάκια
2 φλιτζάνια δημητριακά πρωινού

1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα

4 κουτ. σούπας σπόρους chia

4 κουτ. σούπας πασατέμπο καθαρισμένο

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα. 

Σε 8 μεγάλα ποτήρια τοποθετούμε κάτω κάτω λίγα δημητριακά, από πάνω 2-3 κουταλιές από την κρέμα, από πάνω 2-3 κουταλιές από τα φρούτα και στο τέλος πασπαλίζουμε με σπόρους chia και πασατέμπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου