Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Η «αυλαία» του Μουτσινά και η αντικατάστασή του - Ο ρόλος που έπαιξε η Κατερίνα Ζαρίφη

Η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, φτάνει σιγά- σιγά προς το τέλος της.

Μάλιστα, κάποιες εκπομπές αναμένεται να ρίξουν νωρίτερα αυλαία λόγω εκλογών.

Το Open TV, αποφάσισε ν' αποδεσμεύσει νωρίτερα τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου. Αρχικά, η εκπομπή «Για την παρέα» και το «Ευτυχείτε» ήταν να μας αποχαιρετήσουν στα μέσα Ιουλίου, αλλά οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν αυτό να συμβεί στα τέλη του Ιουνίου.

Οι εκλογές είναι στο επίκεντρο και στόχος του καναλιού είναι να εντάξει ενημερωτικά talk shows μια εβδομάδα πριν και μια μετά τις εκλογές προκειμένου να ενημερώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Άλλωστε, ο Νίκος Μουτσινάς έχει να κάνει περιοδεία με τη θεατρική του παράσταση «Βερβερίτσα» ενώ η Κατερίνα Καινούργιου ανυπομονεί για τις διακοπές της όπου μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα θα καταφέρει να... γεμίσει τις μπαταρίες της.

Σύμφωνα με τη Real, στα μέσα Ιουλίου στο τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Open θα δούμε την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο. Οι δυο τους θα μας κρατάνε συντροφιά το καλοκαίρι και είναι χαρούμενοι γι’ αυτό.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, τι ακριβώς θα παρουσιάζει η παρουσιάστρια και ποιο αναμένεται να είναι το μέλλον της στο Open...


Η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο θα παρουσιάζουν ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή στο Open



Το κανάλι θέλει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και ήδη αναζητά την εκπομπή εκείνη που θα την αξιοποιήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν
 

Ο Νίκος Μουτσινάς ρίχνει αυλαία σύντομα και όχι στα μέσα Ιουλίου όπως αρχικά είχε ακουστεί.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου