Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Happy Day: Η συγκίνηση του Τζώρτζογλου on air! Δείτε τι δήλωσε ο γιος του μετά το γάμο του ηθοποιού! (βιντεο)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο μικρό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και
Αποκορώνου Δαμασκηνός. Κουμπάροι ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Η Σοφία έφτασε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης με μικρή καθυστέρηση, όπως είναι το έθιμο, και κανείς από τους δύο, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Το ίδιο βέβαια και οι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες τους, οι οποίοι ήταν στο πλευρό τους και πέρασαν μαζί τους αυτή την μοναδική στιγμή της ζωής τους.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τον γάμο του. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη χαρά του παντρεύτηκε και συγκινήθηκε όταν είδε τις δηλώσεις του γιου του Αλκιβιάδη.


Ο Αλκιβιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος. Αξίζει αγάπη και χαρά, είμαι πάντα στο πλάι του. Το περίμενα πως θα παντρευτούν. Τους έβλεπα πάντα χαρούμενους. Άξιζε να βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει και να είναι καλά μαζί. Ευτυχώς που διάλεξε μια κοπέλα που την πάω πάρα πολύ».

Δείτε τη συγκίνηση του Στράτου όταν άκουσε τα τρυφερά λόγια του γιου του!



πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου