Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

καλοκαιρινά σχέδια για εκπληκτικά νύχια για το 2019 (φωτο)

Για τις γυναίκες που λατρεύουν τα όμορφα και περιποιημένα νύχια, μια συχνή απορία είναι το «πως να τα βάψω αυτή τη φορά»! Μην ανησυχείτε, το Beaute την Κυριακή δημιούργησε μια καλοκαιρινή συλλογή που θα σας δώσει ιδέες για το βάψιμο των νυχιών σας την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου!

Χρώματα απαλά, γήινα και παστέλ, αλλά και εντονότερα όπως οι νέον αποχρώσεις θα φορεθούν πολύ αυτήν την περίοδο. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε το βερνίκι που σας αρέσει ως καμβά για να δημιουργήσετε εκπληκτικά καλοκαιρινά μανικιούρ με μίνιμαλ ή περίτεχνα σχέδια που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Ανακαλύψτε στη συνέχεια όμορφες ιδέες για να βάψετε τα νύχια σας αυτό το καλοκαίρι, τόσο στις διακοπές, όσο και στην καθημερινότητα. Πρόκειται για μια συλλογή από σχέδια για ωραία καλοκαιρινά νύχια, βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, τα οποία μπορούν να γίνουν τόσο με απλό βερνίκι, όσο και με τζελ, ακρυλικό ή ημιμόνιμο.

Nude σχέδια στα νύχια για το καλοκαίρι






Οι νουντ αποχρώσεις στα νύχια φοριούνται όλο το χρόνο και είναι πολύ δημοφιλείς, οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την λίστα.

Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας σε χρώματα όπως μπεζ, απαλό ροζ και γενικότερα αποχρώσεις που είναι διακριτικές, θυμίζουν το χρώμα του δέρματος και είναι must στα νύχια για το Καλοκαίρι 2019.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε απλά ένα μονόχρωμο βερνίκι, προσθέστε λίγη λάμψη στο καλοκαιρινό μανικιούρ σας με γκλίτερ. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε την ειδική chrome σκόνη και κάντε το ένα νύχι καθρέφτη, είτε σχεδιάστε διακριτικά γεωμετρικά σχέδια ή marble nails.

Άσπρα νύχια για εντυπωσιακά καλοκαιρινά σχέδια μανικιούρ






Τα λευκά νύχια είναι επίσης πολύ αγαπημένα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι φωτεινά και μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα χρώματα μανό, ακόμη και με τα πιο σκούρα, δίνοντας στα νύχια μια πιο καλοκαιρινή όψη.

Μπορείτε βέβαια να βάψετε τα νύχια σας ολόλευκα και να δημιουργήσετε διακριτικά ή πιο περίτεχνα χρωματιστά σχέδια με απλά βερνίκια ή με γκλίτερ.

Όμορφη ιδέα αποτελούν και τα ombre nails με λευκή βάση. Το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε για την διαβάθμιση του χρώματος μπορεί να είναι οποιοδήποτε σας αρέσει.

Νύχια για το καλοκαίρι σε ροζ αποχρώσεις




Ακόμη ένα χρώμα που αγαπούν πολύ οι γυναίκες για το καλοκαιρινό μανικιούρ τους και όχι μόνο είναι το ροζ. Η μεγάλη ποικιλία ροζ αποχρώσεων δίνει τη δυνατότητα για τη δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων στα νύχια για το καλοκαίρι.

Επιλέγοντας λοιπόν τον ιδανικό τόνο από το ανοιχτόχρωμο νουντ ή παλ μέχρι το έντονο σκούρο ροζ, μπορείτε να κάνετε ένα εκπληκτικό και girly βάψιμο με μίνιμαλ ή πιο περίτεχνα σχέδια.

Ένας πολύ ωραίος χρωματικός συνδυασμός είναι το άσπρο με το ροζ μανό στα νύχια. Οι δυο αυτοί απαλοί χρωματισμοί δημιουργούν ένα εξαιρετικό διακριτικό καλοκαιρινό σχέδιο για τα νύχια. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγη λάμψη με ένα γκλίτερ βερνίκι σε χρυσή ή ασημί απόχρωση.

Σε περίπτωση όμως που προτιμάτε ένα πιο έντονο μανικιούρ για το καλοκαίρι, μπορείτε να κάνετε ombre nails με νέον ροζ και πορτοκαλί μανό.

Από εκεί και πέρα, το ροζ χρώμα στα νύχια ταιριάζει και με άλλα σκούρα χρώματα ή παστέλ τόνους. Δείτε μερικές ακόμη όμορφες προτάσεις για ροζ νύχια.

Παστέλ αποχρώσεις βερνικιών για όμορφα καλοκαιρινά νύχια





Τα παστέλ χρώματα στα νύχια, όπως ροζ, γαλάζιο, ροδακινί, φυστικί κλπ, είναι κορυφαία επιλογή για το καλοκαίρι. Συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους, αλλά και με πιο έντονα μανό, δημιουργώντας εκπληκτικά καλοκαιρινά σχέδια μανικιούρ.

Παίξτε με τις γραμμές, τα πουά ή ζωγραφίστε ότι σας έρχεται στο μυαλό χρησιμοποιώντας παστέλ τόνους βερνικιών και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Αν ο σχεδιασμός στα νύχια δεν είναι το δυνατό σας σημείο, μπορείτε να περιοριστείτε στο μονόχρωμο βάψιμο κάθε νυχιού με άλλο παστέλ χρώμα. Και πάλι το μανικιούρ σας θα είναι τόσο εκθαμβωτικό που θα τραβήξει τα βλέμματα!

Κόκκινα σχέδια νυχιών για το καλοκαίρι




Το σαγηνευτικό κόκκινο μανό δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Φοριέται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και εντυπωσιάζει τα πλήθη με τα ποικίλα σχέδια που μπορεί να δημιουργήσει.

Αν ψάχνετε για ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο στα νύχια για το καλοκαίρι, δοκιμάστε τις φράουλες. Η δημιουργία τους είναι πολύ απλή και το αποτέλεσμα απίθανο.

Σε περίπτωση ωστόσο που θέλετε να κάνετε ένα αστραφτερό καλοκαιρινό μανικιούρ, η τοποθέτηση στρας μπορεί να σας δώσει την λύση.

Υπάρχουν βέβαια ακόμη περισσότερες ιδέες για εντυπωσιακά κόκκινα νύχια που μπορείτε να δοκιμάσετε, όπως για παράδειγμα τα φλοράλ.

Καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια με κοραλί μανό




Αν το βαθύ κόκκινο δεν είναι του γούστου σας ή απλά ψάχνετε για ένα περισσότερο καλοκαιρινό χρώμα στα νύχια, δοκιμάστε το κοραλί. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που κυμαίνονται από τα ανοιχτόχρωμα με βάση το ροζ ή το πορτοκαλί και τα πιο σκούρα κοραλί – κόκκινα.

Επιλέξτε τον κοραλί τόνο που σας αρέσει και βάψτε τα νύχια σας μονόχρωμα, είτε παίξτε με τις ζωγραφιές. Για πιο διακριτικά σχέδια συνδυάστε το κοραλί με μια νουντ ή ανοιχτόχρωμη απόχρωση, ενώ για πιο φανταχτερά νύχια μπορείτε να ταιριάξετε τον τόνο που θα επιλέξετε με ένα έντονο νέον χρώμα όπως το φούξια.

Τα κοραλί νύχια είναι ιδανικά για την δημιουργία περίτεχνων και άκρως καλοκαιρινών μανικιούρ που θυμίζουν θάλασσα. Όμως μπορείτε να φτιάξετε πολλά ακόμη μανικιούρ βασισμένα σε αυτό το χρώμα.

Φούξια νύχια για εντυπωσιακά καλοκαιρινά μανικιούρ






Άλλο ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια είναι και το φούξια. Είναι έντονο και πολύ εντυπωσιακό από μόνο του. Αν όμως συνδυαστεί και με λίγο ασημί γκλίτερ, τότε το μανικιούρ γίνεται ακόμη πιο λαμπερό.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εφέ καθρέφτης στα νύχια που δημιουργείται με την ειδική chrome powder, μια σκόνη που θα βρείτε στα καταστήματα με αξεσουάρ για νύχια.

Τα φούξια νύχια ταιριάζουν τόσο με ένα λευκό βερνίκι, όσο και με τις απαλές ροζ αποχρώσεις μανό. Παίξτε λοιπόν με τα χρώματα και δημιουργήσετε όμορφα καλοκαιρινά νύχια για τις διακοπές, αλλά και την καθημερινότητα σας.

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα σχέδια για φούξια μανικιούρ.

Κίτρινα σχέδια για εντυπωσιακά νύχια καλοκαιρινά





Το κίτρινο είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 που θα φορεθεί πολύ και στα νύχια.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα έντονο ή παλ κίτρινο χρώμα ως βάση για το μανικιούρ του καλοκαιριού και παίξτε με τα σχέδια. Ζωγραφίστε γραμμές, πουά και φλοράλ nail art σχήματα ή διακοσμήστε τα με στρας και άλλα τρισδιάστατα διακοσμητικά.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ιδέες για μοντέρνα καλοκαιρινά νύχια 2019 σε αποχρώσεις του κίτρινου. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε ακόμη περισσότερα εντυπωσιακά κίτρινα μανικιούρ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου