Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Μανώλης Σαρρής: Εντοπίσαμε τον νικητή του MasterChef στο Γκάζι και… μαντέψτε πού πήγαινε! (φωτο)

Πάνε μόλις λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ο Μανώλης Σαρρής ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του τίτλου του MasterChef για φέτος, κερδίζοντας συγχρόνως και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Πλέον ο Μανώλης δείχνει να έχει βρει ξανά τις ισορροπίες του στην καθημερινότητά του μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής…

Δεν είναι και λίγο να πρέπει να επανενταχθεί κανείς στον… πρότερο βίο του μετά από μία δυνατή εμπειρία που έζησε. Γιατί, όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Μανώλης σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, το MasterChef μία πραγματικά πολύ δυνατή και ξεχωριστή εμπειρία.

Πάντως, μετά το παιχνίδι, ο Μανώλης δείχνει να είναι πολύ καλά. Τουλάχιστον έτσι τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του.

Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής του Star εθεάθη να περπατάει σε κεντρικότατο δρόμο στο Γκάζι. Ντυμένος κάζουαλ και μάλιστα φορώντας βερμούδα και αθλητικά, ο Μανώλης έδειχνε να απολαμβάνει τον περίπατό του ο οποίος όμως είχε συγκεκριμένο… προορισμό. Και δεν φαντάζεστε πού βρέθηκε. Θα το διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες…






πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου