Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

MasterChef: Σε ποιον ζητάει συγγνώμη ο φετινός νικητής; (φωτο)

Ο Μανώλης Σαρρής, πριν από λίγες ημέρες ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef και μίλησε για πολλά πράγματα που είχαν να κάνουν με το παιχνίδι αλλά ζήτησε και συγγνώμη για μία γκάφα που έκανε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής.  

Ο αγαπημένος παίκτης του φετινού Master Chef, ο οποίος επάξια κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του καλύτερου τηλεοπτικού μάγειρα, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του με τους οποίους θα κρατήσει επαφές και μετά το παιχνίδι.

«Θα κρατήσω επαφή με όποιον θέλει να κρατήσει επαφή μαζί μου. Με όλα τα παιδιά είμαι μια χαρά, δεν έχω κανένα θέμα. Σίγουρα υπάρχουν μερικές συμπάθειες παραπάνω, όπως με την Ιωάννα, με τη Σπυριδούλα, με τον Παντελή, με την Ασημίνα» είπε μεταξύ άλλων στο 7 Μέρες TV ο μεγάλος νικητής.

Όμως, θέλησε να ζητήσει και μία μεγάλη συγγνώμη για μία γκάφα που είχε κάνει όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη.

Ο Μανώλης θέλησε να αποκαταστήσει το... προφίλ του, ζητώντας συγγνώμη από έναν από τους πιο σπουδαίους Έλληνες.

«"Σκότωσα" τον Μίκη Θεοδωράκη. Κάπου μέσα στον εγκλεισμό είχε μπει στο μυαλό μου ότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει. Οπότε, έχοντας μια οικειότητα με τη συντάκτρια, το είπα, με διόρθωσε και μετά το ρίξαμε λίγο στην πλάκα ότι πεθάναμε τον άνθρωπο πριν την ώρα του. Να είναι καλά και του ζητάω συγγνώμη, τον εκτιμάω πολύ» είπε στη συνέντευξή του ο νεαρός σεφ, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε.

Πλέον, ο Μανώλης θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να διαπρέψει στον κόσμο της κουζίνας.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου