Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Μετά τα Μεσάνυχτα: Λυκουρέζος για Καλογρίδη: «Με κέρδισε στη Νατάσα ότι η ίδια με επέλεξε» (βιντεο)

Μετά τα Μεσάνυχτα: O Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη Νατάσα Καλογρίδη, η οποία του στάθηκε, όπως και η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, στις πρόσφατες δικαστικές του περιπέτειες... 

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την ηθοποιό αρχικά εκείνος είπε: «Έκανα κάποιες επιλογές για τις οποίες δεν μετανιώνω και αφήνω τα σχόλια στους τρίτους. Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο και πιο σεμνό να μη σχολιάζεται σε αυτή την έκταση η προσωπική ζωή».

Ο γνωστός δικηγόρος συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις, όταν καλώς ή κακώς έχεις μια δημόσια προβολή, συνεπώς δεν καταλογίζω σε κανέναν τίποτα. Ο καθένας έγραφε και έλεγε αυτά που ήθελε, πολλές φορές ήταν μια παραμόρφωση της αλήθειας, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητα.

Η Νατάσα έχει πολλά προσόντα και πολλά ταλέντα. Αυτό που με κέρδισε στην Νατάσα είναι ότι η ίδια με επέλεξε. Στην τελευταία δικαστική μου περιπέτεια ήταν δίπλα μου και πρέπει να πω ότι ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο βίντεο.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου