Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Μετά τα μεσάνυχτα: Συγκλονίζει ο Πάνος Καλλίτσης: «Έφαγα την πρώτη σφαίρα στην καρδιά» (βιντεο)

Μετά τα μεσάνυχτα: Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη  φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12 Ιούνιου) ο Πάνος Καλλίτσης.

Ο γνωστός hair stylist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο αναφέρθηκε στο βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Περιέγραψε καρέ - καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πως «φλερτάρει» με τον θάνατο.

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμ΄πενες ημέρες στη δουλειά... Είχαμε ξεχάσει κάτι σπιτί και γυαρίσαμε να το πάρου,με. Μπαίνω στο σπίτι κια νοίγω το γκαράζ... Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα που έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο και την ώρα που κατεβαίνουμε αντλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε.

Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρλάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε... Όταν προσπαθώ να κάνω όπισθεν πυροβόλησε. Έσπασαν τα τζάμια κι άρχισε να επικρατεί πανικός. Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί...Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε ο γνωστός hairstylist.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όσα διηγήθηκε στην παρουσιάστρια.

Στο ακόλουθο ανέφερε ότι «έφαγε» την πρώτη σφαίρα στην καρδιά και η περιγραφή του συγκλονίζει.





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου